Wannagive
Image default
Zorg

Bij deze woonzorg in Groningen krijgt u zorg op maat in een prachtige omgeving

Veel ouderen hebben regelmatig of dagelijks hulp nodig bij zorg of andere huishoudelijke taken. Dit kan lastig zijn wanneer u niet in speciale woonzorg in Groningen woont. Uw huidige woning is bijvoorbeeld niet toegankelijk genoeg of de juiste zorg is niet beschikbaar. Leyhoeve exploitatie heeft hier een prachtige oplossing voor bedacht. Bij deze woonzorg in Groningen kunt u zelfstandig blijven wonen, maar alle zorg die u nodig heeft is altijd binnen handbereik. In deze gemeenschap kunt u meedoen met verschillende activiteiten die toegankelijk zijn voor iedereen.

Zorg speciaal voor u

Welke soort zorg u ook nodig heeft, het zorgteam staat altijd voor u klaar. Er zijn verschillende woningen beschikbaar, afhankelijk van uw zorgvraag. Doordat het een kleinschalige woongroep is, is er genoeg ruimte en aandacht voor iedere bewoner. Zo krijgt u altijd de juiste zorg en hulp die u nodig heeft. daarnaast bepaalt u zelf uw ritme en heeft u alle vrijheid. De zorg hoeft niet meer het bepalende element te zijn in uw leven. In deze woonzorg in Groningen kunt u ook genieten van het leven.

Alles in een

Deze woonzorg in Groningen heeft alles wat u nodig kan hebben. Er zijn genoeg zorgfaciliteiten, zoals een huisarts, fysiotherapeut en diëtiste. Daarnaast zijn er nog andere faciliteiten zoals een parkeergarage, restaurant, café en fitnessruimte. Deze faciliteiten zitten allemaal onder een dak. Deze gemeenschap heeft dus alles wat u nodig heeft, zonder dat u hoeft te reizen. U kunt zich ook aanmelden voor verschillende clubs, activiteiten en uitjes. Kortom, u hoeft zich echt niet te vervelen.

Ook geschikt voor visite

Komen uw kinderen, kleinkinderen of andere familieleden graag bij u op bezoek? Dat is bij Leyhoeve exploitatie ook zeer goed mogelijk. Uw familie kan zelfs blijven slapen in het speciale hotel wanneer ze ver moeten reizen. Zo kunt u genoeg tijd doorbrengen met uw familie.

https://www.leyhoeve.nl/