Wannagive
Image default
Zorg

Begeleid wonen en ondersteuning voor jongeren van professionals

Zijn er bepaalde dingen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt? Kom je bepaalde valkuilen tegen tijdens het zelfstandig wonen? Sluit je dan aan bij Leviaan en kies voor begeleid wonen voor jongeren. Binnen twee jaar worden alle vaardigheden aangeleerd om zelfstandig te kunnen wonen.

Individuele en persoonlijke aanpak voor jongeren

Leviaan biedt het begeleid wonen voor jongeren middels het traject Kamers met Kansen aan. Dit traject is bedoeld voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Tijdens het begeleid wonen voor jongeren profiteer je van een individuele en persoonlijke aanpak van professionals. Een professional biedt je persoonlijke coaching en ondersteuning waar dit nodig is. Samen met een coach bepaal je de doelen die je graag in de toekomst gerealiseerd ziet worden. Zo wordt er samen naar oplossingen gekeken die binnen de grenzen van het moment en de situatie mogelijk zijn.

Leer je staande houden in de huidige maatschappij

Ook jongeren en jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar met autisme kunnen deelnemen aan het begeleid wonen traject van Leviaan. In het trainingscentrum worden alle nodige vaardigheden aangeleerd die je nodig hebt om je staande te houden in de maatschappij van tegenwoordig. Samen met een coach wordt er gekeken naar je persoonlijke beperkingen en mogelijkheden en zo werk je samen met een professional aan de juiste oplossing. Het doel is om binnen 2 jaar begeleid wonen zelfstandig te kunnen functioneren in de maatschappij.

Stap voor stap naar een mooie toekomst

Om persoonlijke doelen te behalen, moeten er wensen omgezet worden in plannen en acties. De specialisten kijken bij het begeleid wonen voor jongeren samen met de cliënt naar de huidige situatie. Loop je ergens tegenaan? Waar liggen je kwaliteiten en valkuilen? Hoe ziet je gewenste leven eruit? Leviaan geeft je weer het vertrouwen om zelf naar oplossingen te gaan zoeken. De oplossingen zijn uiteraard altijd passend bij de situatie, mogelijkheden en omgeving van de cliënt. Ben je benieuwd naar de diverse trajecten van de organisatie? Neem dan eenvoudig contact met hen op. Bespreek samen de opties voor jouw persoonlijke situatie en bouw samen aan een prachtige toekomst.

https://leviaan.nl/