Wannagive
Image default
Winkelen

Met deze tips vind je een hoesje voor jouw smartphone

Wist je dat de meeste smartphone abonnementen in de zomerperiode worden verlengd of afgesloten? Apple verwacht in de komende periode zelfs 20% meer smartphones te gaan verkopen. We kunnen in ieder geval wel stellen dat wij Nederlanders geen geld bezuinigen op de aanschaf van een high-tech apparaatje. En daar is eigenlijk ook wel iets voor te zeggen. Immers, een smartphone gebruiken we dagelijks veelvuldig. Heb jij toevallig al een keer gekeken naar jouw gemiddelde schermtijd per dag? Misschien schrik je er wel van 😉. Waar je ook van gaat schrikken (en balen), is als jouw telefoon zonder bescherming op de grond valt. De kans is dan erg groot dat het toestel schade oploopt. Als je verstandig bent, koop je een telefoon hoesje. En ja, er zijn echt aanbieders die uitstekende service combineren met een geweldig hip assortiment telefoonhoesjes waar jij én je smartphone vrolijk van worden. Met onderstaande kooptips vind je binnen no-time de perfecte telefoonhoes voor jouw smartphone.

Tip 1: Hoeveel telefoonhoesjes wil je kopen?

Denk er van tevoren even goed over na hoeveel smartphonehoesjes je wilt kopen, want voor de prijs hoef je meestal niet te laten. Er zijn zoveel verschillende soorten telefoonhoesjes op de markt en elk met hun eigen voordelen en handige functies, dat je er misschien wel meerdere wilt bestellen. Een ideaal all-day telefoonhoesje is toch wel de backcover, al zijn de telefoonhoesjes met koord ook verdomd handig om handsfree te kunnen bellen. Reis je veel met het openbaar vervoer of ben je vaak op pad en wil je een aantal pasjes bij de hand hebben? Overweeg dan eens een bookcase. Ze zijn ook nog vaak in een horizontale stand neer te zetten op een tafeltje, zodat je in de trein ook nog gemakkelijk jouw favoriete serie kunt bingewatchen. Perfect!

Tip 2: De beste bescherming

Dat het design van een smartphonehoesje belangrijk is, begrijpen we maar al te goed. Maar de primaire taak van een telefoonhoesje blijft toch wel het bieden van bescherming tegen alledaagse schade. Daar zijn ze nou eenmaal voor ontworpen. Idealiter combineer je het beste van twee werelden, namelijk een stevig telefoonhoesje dat er ook nog hip uitziet! Gelukkig kun je in de webshop van Casimoda naar hartenlust een hoesje voor iPhone, Samsung of OnePlus shoppen die past bij jouw kledingstijl. Doordat ze een groot assortiment hebben en cases verkopen in alle kleuren van de regenboog, zal er vast wel een hoesje zijn waar jouw fashionhartje sneller van gaat kloppen.

https://www.casimoda.nl/apple/