Wannagive
Image default
Auto

Waar voor je geld bij Rijschool in Gorinchem

Waar voor je geld bij Rijschool in Gorinchem

De Corona heeft zich verspreid over de hele wereld. Niet iedereen heeft geld over om te verliezen. Daarom verwacht je natuurlijk waar voor je geld. Iedereen wilt natuurlijk zijn rijbewijs behalen tegen betaalbare prijzen, maar verwacht tegelijkertijd ook waar voor zijn geld. Daarom wil ik mijn ervaring delen met Rijschool Gorinchem. 

We zijn begonnen met het vertellen over de Corona en daarom wil ik meteen al aangeven dat de rijlessen volledig volgens de richtlijnen van het RIVM is. Je wordt volledig begeleid tijdens de rijlessen. Je vaste rijinstructeur geeft je al zijn aandacht en je merkt ook daadwerkelijk dat hij zijn tijd in jou steekt om vooruitgang te boeken. De rijinstructeurs zijn niet alleen erg leerzaam, maar ook erg vriendelijk en gezellig. Lachend leren. Zo heeft iedereen het naar zijn zin tijden de rijlessen. Het zijn allemaal rijinstructeurs die al jarenlang in het vak zitten. Je beproeft de ervaring en kennis die zij bezitten. Dit is ook te merken aan de hoge slagingspercentage die er wordt behaald. 

Flexibel op meerdere vlakken

Je kunt je rijlessen betalen in termijnen. Daarnaast wordt je van huis opgehaald en weer thuis afgezet voor de rijlessen. Bovendien is het mogelijk om een rijles kosteloos af te zeggen. Normaliter rekenen andere rijscholen daar ook een vergoeding voor of rekenen ze de volledige les gewoon aan. Je kunt er meteen al beginnen met een gratis proefles. Heb je het naar je zin en zie je het wel zitten? Je kunt een voordelige pakket kiezen wat het beste bij je past. Hierin zit ook een gratis theoriecursus. Slagen voor het theoriecursus is hiermee al goed als gegarandeerd.  Daarnaast valt er over alles te praten. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is aan te geven waar je mee zit of wat je wilt. Ze komen altijd wel met een oplossing.

 

Gerelateerde artikelen

Meer informatie over deze rijschool in Amsterdam

APK keuren door een betrouwbare keurmeester

Wat kost een bestelauto leasen?