Wannagive
Image default
Auto

Rijbewijs bij Cees Vendrik!

Afgelopen week was het zo ver, ik moest afrijden, na super leuke maar vooral goede lessen van Autorijschool Cees Vendrik! Enkele maanden geleden ben ik begonnen met de rijlessen bij de autorijschool in Arnhem. Ik heb voor hen gekozen omdat ik hele goede verhalen over hem hoorde van vrienden van mij. Ze waren heel lovend over hoe hij je begeleid en over hoe hij met je omgaat. Daarnaast is het tarief voor de lessen erg scherp. Ik heb niet direct de keuze gemaakt om daar te gaan lessen. Lees in deze blog over de keuze van Cees Vendrik en over de lessen.

Hoe Cees Vendrik gevonden

Ik ben dus gaan zoeken naar een autorijschool in Arnhem en vond Cees Vendrik. Ik ben aller eest bij vrienden gaan navragen, waar zij autorijlessen volgen of gevolgd hebben en wat de ervaringen daar van zijn. Ik hoorde veel goede verhalen van enkele rijscholen. Ik heb die genoteerd en ben die avond samen met mijn ouders gaan zoeken naar een autorijschool. Ik heb de aanbevelingen bekeken en daarna conclusies getrokken. Ik heb gekozen voor Cees Vendrik omdat hij qua tarief erg scherp is en ik vond het wel een mooie site. Ook vond ik het wel iemand die mij goed kon begeleiden. Ik heb hem gebeld en wat laatste vragen gesteld en heb daarna direct een afspraak gemaakt voor een eerste rijles.

Rijlessen

Ik heb een afspraak gemaakt voor een eerste rijles bij Cees Vendrik. Deze was super leuk. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en heb ik afgelopen week dankzij de Autorijschool mijn rijbewijs gehaald. Ik ben super blij en de lessen waren super leuk en goed. Ik ben de rijschool erg dankbaar voor de hulp en kan hem aan iedereen aanbevelen. Hij is super vriendelijk en begeleid je heel goed! Neem dus zeker een kijkje op ceesvendrik.nl/5601/Autorijschool-Arnhem. En kijk of deze rijschool ook iets voor jou is!