Wannagive
Image default
Mode en Kleding

Prima donna bh’s gaan langer mee dan andere

Als vrouw weet je vast wel dat bh’s belachelijk veel geld kosten en soms na een korte tijd zelfs al kapot gaan, wat zonde is. Als je geld uitgeeft wil je ook dat bh’s langer dan een maandje mee gaan. Wat kun je eraan doen om bh’s langer mee te laten gaan? In deze blog lees je er meer over.

 

Gebruik waszakjes tijdens het wassen

Noot meer wassen zonder dat je waszakjes gebruikt. Het is ook slim de haakjes van de bh te sluiten tijdens het wassen, zo kan het niet met andere kleding in de knoop komen te zitten. Door in een waszakje te wassen wordt de stof van je bh beschermd, maar ook de vorm van de beugels en de cups. Heb je geen waszakje in huis? Dan kun je ook prima gebruik maken van een kussensloop, maar dan moet je wel de knopen of rits dicht doen.

 

Goed opbergen!

Wist je dat er een verkeerde manier is van bh’s opbergen? Grote kans dat je van je moeder hebt geleerd ze op te vouwen, wat het slechtste is wat je maar kunt doen. Op deze manier wordt de cup volledig vervormd, waardoor het ook niet meer lekker zit. Het aller beste is de bh’s plat neerleggen achter elkaar.

 

Investeren met Prima donna

Om een bh voor lange tijd goed te houden moet je wel ook beginnen met een kwalitatief goede bh. Prima donna is zo’n bh die een klein beetje meer geld kost, maar dat krijg je er ook dubbel en dwars voor terug. Je kunt moeilijk van een H&M-bh verwachten dat het jaren meegaat en kwalitatief goed blijft, een prima donna bh daarentegen geeft jaren plezier als je er goed voor zorgt!

 

https://dolcedonna.shop/collections/primadonna