Wannagive
Image default
Mode en Kleding

Je voelt je een echte prinses

In de jaren 50 was het heel gewoonlijk om een petticoat te dragen. Deze droeg je vaak onder een rok of jurk en zorgde voor een echte prinsessenlook. Tegenwoordig zie je een petticoat niet meer in het dagelijks leven, maar wel bijvoorbeeld nog op bruiloften. Er zijn natuurlijk allerlei soorten en modellen trouwjurken, maar een petticoat onder een trouwjurk zorgt wel voor de echte prinsessen uitstraling. Een wijd uitstaande rok, met een mooi aansluitend bovenstuk. Het gevoel van een sprookje wordt werkelijkheid. Maar naast het feit dat je een petticoat onder je trouwjurk kunt dragen, kan het ook erg goed bij verkleedfeesten of andere speciale gelegenheden.

Als een ballerina op het toneel

Je ziet het niet vaak meer en ook niet in elke stad is het mogelijk, maar balletdansen is een kunst om te kunnen. En ook ontzettend indrukwekkend om naar te kijken. Hoe de danseressen dansen op spitsen met de mooiste kleren aan. Een tutu rok volwassenen kun jij ook dragen om je een echte ballerina te voelen of als je wilt optreden als danseres. Ook voor themafeesten en musicals is het erg handig om een tutu rok te hebben in je garderobe, aangezien deze wellicht vaker van pas komt dan wat je misschien op het eerste ogenblik zou denken.

Elke dag een vrolijke outfit

Als het zonnetje een keer in Nederland schijnt, genieten we daar allemaal volop van. We trekken de rokjes en jurkjes weer uit de kast en gaan op en top gekleed naar buiten. Tenzij het boven de dertig graden komt natuurlijk, dan liggen we massaal op het strand, maar dat terzijde. Hoe leuk is het wel niet om ook in de zomer een tutu rok te dragen. Een vrolijke, maar toch ook stijlvolle rok. Draag waar jij je prettig bij voelt en maak je niet druk om wat anderen eventueel van je zouden kunnen vinden. Ga voor die outfit en laat iedereen maar zien hoe mooi je bent.

De mening van anderen

Het kan voor zowel mannen als vrouwen nog weleens lastig zijn om een bepaalde outfit te dragen waar jij je fijn in voelt. Dit omdat we ons onbewust toch druk maken om de mening van anderen. Maar dit is helemaal nergens voor nodig. Er zijn zoveel mensen en zoveel onzekerheden. Ben je ergens helemaal niet tevreden over? Dan kun je er onzeker over worden of er wat aan veranderen. Met dat laatste vergroot je ook nog eens de kans dat je onzekerheid zelfs weg gaat. Wil of kun je het niet veranderen? Accepteer dan dat het een onderdeel van jou is en wees trots op jezelf.

Dans elke dag opnieuw

Met een petticoat of tutu rok kun jij je heerlijk uitleven op het toneel, maar ook in de danszaal, tuin of woonkamer. Het leven is zo mooi. Geniet elke dag van alle dingen die het je biedt. Kleed je om, zet muziek op waar je van houdt en dans! Geen zorgen, maar genieten van het moment en je helemaal laten gaan. Ik weet zeker dat jij je daarna weer helemaal opgeladen voelt.