Wannagive
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van een thermoskan

Heb jij al een thermoskan in huis? Wist je dat je zo’n kan voor veel verschillende dingen kunt gebruiken? De kan heeft misschien meer voordelen dan je denkt. Hieronder vertel ik je daar meer over.

Een thermoskan is een onmisbaar artikel voor iedereen die regelmatig een kopje thee of koffie drinkt. Of dat nou thuis is aan je eigen eettafel of op kantoor of in het park. Thuis kun je natuurlijk voor ieder kopje koffie een vers bakje zetten. Maar hoe handig is het als je de kan vult met één of anderhalve liter en je dus niet voor ieder kopje nieuwe koffie hoeft te zetten. Ook wanneer je vrienden of familie over de vloer krijgt is zo’n kan dan ideaal. Je kunt meerdere kopjes thee of koffie uit de kan halen en hoeft vervolgens alleen de kan opnieuw te vullen. Scheelt een hoop!

Ga je regelmatig de deur uit en geniet je ook buitenshuis het liefst van je eigen koffie? Neem de kan dan mee onderweg! Ideaal wanneer je met je gezin een dagje weg gaat en je onderweg graag nog even een kopje koffie wilt drinken tijdens de pauze langs de weg. Een dagje naar het strand? Ook dan geniet je heerlijk van je eigen koffie uit je eigen koffiekan!

Een thermoskan isoleert. Het zorgt ervoor dat je koffie of thee lang warm blijft. Maar omdat het isoleert werkt dat andersom natuurlijk ook. Je koele drankje blijft ook langer koel in de kan! In de zomer kun je dus ook van koel water of frisse limonade uit de kan genieten!

Bij zo’n isoleerkan denk je misschien aan zo’n ouderwets model die er nou niet bepaald hip uit ziet. Tegenwoordig zijn de kannen veel hipper! Een mat blauwe kan met goudkleurig vogeltje erop bijvoorbeeld of een kan met de vormgeving van een geslepen diamant in verschillende leuke kleuren. De thermoskannen van tegenwoordig hoef je niet te verstoppen, ze mogen gezien worden en zijn zelfs een echte eye-catcher op tafel!