Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Buiten de lijntjes leren denken

Veel mensen houden van perfectie. Dit kan je natuurlijk heel breed opvatten, maar over het algemeen willen mensen een strak maar modern huis. Ze vinden het eng of moeilijk om hier wijzigingen in aan te brengen en schakelen hier dan ook vaak hulp bij in. Bij de tuin is dit net zo. Maar daar mag het vaak wat losser en speelser. Alhoewel bij een strakke tuin tuinbeelden abstract wel erg goed zouden staan. Ook bij een wat natuurlijkere, speelsere tuin past een abstract tuinbeeld erg goed. Het is eigenlijk voor iedere tuin geschikt.

Een persoonlijke touch aan je kunst

Bijna iedereen heeft wel iets van kunst in huis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een schilderij of beeld. Ook een mooie vaas kan kunst zijn. Wist je dat je kunst ook zelf kan laten maken? Je kan bijvoorbeeld een workshop volgen om zelf kunst te maken, maar het ook aan een kunstenaar vragen of hij of zij dit voor je wilt doen. Een beeld laten maken is een tastbaar iets met vaak een speciale betekenis. Het beeld kan bijvoorbeeld iets speciaals betekenen voor jou en je gezin of wat uitbeelden wat voor jullie erg belangrijk.

Een beeld om nooit te vergeten

We kennen allemaal vreugde en blijdschap in ons leven, maar helaas ook verdriet en verlies. Wel is het mogelijk om met een beeldje een dierbare te herinneren. Het kan soms fijn zijn om wat tastbaars te hebben. Dit kan zijn een beeldje van bijvoorbeeld je huisdier of een beeld met de pootafdruk of een plukje haar erin verwerkt. Maar ook van je grootouders of ouders of andere dierbare kan het fijn zijn om wat tastbaars te hebben. Iets wat je af en toe naar kan kijken of wat je kan aanraken om je even net wat extra verbonden te voelen.

Je tuin upgraden met een mooi beeld

Elke tuin is uniek. Zo ook die van jou en die van mij. Wel kan de stijl van jouw tuin overeenkomen met de stijl van een andere tuin. Kies voor wat jij fijn vind en waar jij je het prettigst bij voelt. Zijn het strakke borders of heb je liever alles door elkaar en laat jij de natuur de vrije loop gaan? Ongeacht je tuin en stijl kan een beeld of ornament altijd in iedere tuin. Het maakt een tuin nóg persoonlijker en natuurlijk is een beeld prachtig om naar te kijken.

Terugtrekken in je tuin

Je tuin is vaak een plek om te ontspannen en te genieten. Uiteraard vraagt een tuin ook wat onderhoud, zoals het verwijderen van eventueel onkruid of gras maaien, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een plek waar je kan relaxen met een goed boek in de rust of genieten van het zonnetje. Maar ook een plek waar je kan genieten met vrienden of familie van een heerlijke barbecue en een lekker drankje. Uiteraard is de tuin ook voor kinderen een fijne plek om te genieten van het gras, de zandbak of glijbaan.