Wannagive
Image default
Mode en Kleding

Het ontwerp van de Fjallraven Kanken Classic

Wat het ontwerp betreft, is deze Fjallraven rugzak een van de best uitziende rugzakken voor scholen. Het is een echte klassieker, en het minimalistische ontwerp past heel goed bij onze tijd. Bovendien kunt u het in vrijwel elke denkbare kleur krijgen, dus het is voor iedereen gemakkelijk om een Kanken op te halen die bij hun voorkeuren past en waar ze dol op zullen zijn.

Je kunt gaan voor een mini Kanken rugzak, maar je kunt niet echt kiezen voor de maat van de Classic. Kijk in de tabel hierboven voor de specificaties.

Dit is vooral een rugzak voor school, en ik denk dat zijn maat daar heel goed bij past. Hij is lang genoeg om al je boeken en je gemiddelde 13″ laptop in te passen. Je kunt er misschien in knijpen en 15,6″ is goed, maar dat kan ik niet garanderen. De gebruikelijke 15,6″ laptop is 15″ hoog, dus het kan een beetje krap in de verpakking zitten. En als je hem in een hoes stopt, denk ik niet dat hij past.

De capaciteit van de Kanken is iets kleiner dan wat je ziet in andere alledaagse tassen. Hun volume is meestal ergens tussen de 20-30 liter, maar ik denk dat 16 meer dan genoeg is voor schoolbenodigdheden. Je kunt er gemakkelijk al je boeken en schriften in kwijt, en toch heb je nog wat ruimte voor je potlooddoos, tablet of wat je ook maar als noodzaak beschouwt.