Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Hexagon vloertegels kopen bij De Tegel Boutique

Er bestaat geen betere vloerbedekking dan vloertegels. Je kan je waarschijnlijk moeilijk een keuken of een badkamer zonder die mooie tegels inbeelden. Ze geven elke ruimte een mooie en luxueuze uitstraling en zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen en dweilen is vaak genoeg om het hardnekkigste vuil van de tegels te verwijderen. Wij raden je zeker eens aan naar de hexagon vloertegels te kijken. Deze tegels zijn de heersende trend van tegenwoordig. Het gaat hier om de typische zeshoekige tegels die een mooi patroon vormen als je ze naast elkaar legt. Een honigraat is hier een mooi voorbeeld van, ze worden dan ook vaak honingraat tegels genoemd.

Geschikt voor alle ruimtes

Hexagon tegels bestaan al jarenlang, maar hun populariteit is de laatste tijd enorm gestegen. Die populariteit is te danken aan de eindeloze opties die je hebt met deze tegels. Je vindt ze in alle verschillende formaten, kleuren en patronen. Hierdoor passen ze bij elk interieur, van hip en trendy tot fris en modern. Hexagon vloertegels worden meestal gebruikt in (kleinere) afgebakende ruimtes, zoals de badkamer, keuken of het toilet. Ook als vloertegel in de woonkamer kunnen ze prachtig verwerkt worden, al moet je goed opletten dat dit niet te druk oogt. Combineer je de tegels met je meubels en de kleuren in je woonkamer, kan dit een zeer mooi geheel vormen. Wil je helemaal iets unieks, kan je de vloertegels koppelen aan hexagon wandtegels. Contacteer hier wel best een van onze specialisten voor, zodat het resultaat exact wordt wat je in gedachten had.

Contacteer ons nu

De vloertegels zijn ondertussen een niet te missen design object. Heb je liever het klassieke zwart witte legpatroon, of eerder een moderne betonlook, we hebben het allemaal. De tegels komen zowel in het sterke keramiek als natuursteen voor, zodat je vloer steeds krasvrij blijft. In onze shop vind je alle mogelijkheden. Onze ervaren specialisten staan steeds klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze zullen je eerlijk en vakkundige advies geven, waardoor je je woning die uitstraling kan geven waar je altijd al van droomde.

https://www.detegelboutique.nl/Hexagon-vloertegels

Gerelateerde artikelen

Rolgordijn op maat kinderkamer?

Veel gestelde vragen over schaduwdoeken

Wat zijn vloerglijders?