Wannagive

Een auto leasen geeft veel voordelen

Wanneer je graag in een nieuw model auto rijdt maar je hebt niet de financiële middelen om een nieuwe auto te kopen dan is privé leasen de ideale oplossing. Je kunt dan toch in een nieuwe auto rijden zonder dat je in één keer een groot bedrag moet ophoesten of een dure persoonlijke lening moet afsluiten om hem te kunnen betalen. Een nieuwe auto is natuurlijk heel leuk, maar het moet wel haalbaar zijn. En dat is een stuk makkelijker als je besluit om te leasen. Dan betaal je immers een vast bedrag per maand. En dat is een stuk minder ingrijpend dan ineens een flinke hap uit je spaarsaldo te moeten nemen.

Leasen is meer dan alleen een auto

Als je kiest voor lease dan krijg je voor het bedrag dat je maandelijks betaalt niet alleen een nieuwe auto voor de deur. Veel kosten zijn bij de prijs inbegrepen zoals de belasting en verzekeringskosten en het onderhoud aan de auto. In veel gevallen hoef je alleen maar de brandstof te betalen. Wel is vaak in het contract bepaald hoeveel kilometer er maximaal per jaar met de auto mag worden gereden. Ga je daar overheen dan moet je bijbetalen, en dat is niet prettig. Dus ga je daarover afspraken maken met de leasemaatschappij

Te rijden kilometers per jaar

Over het maximaal aantal te rijden kilometers per jaar kun je bij het afsluiten van het leasecontract namelijk afspraken maken met de leasemaatschappij waar je de auto leaset. Zij berekenen de maandelijkse leaseprijs op basis van jouw wensen. De prijs is natuurlijk ook afhankelijk van het merk en type auto dat je wilt leasen. Ga je bij voorbeeld een Volkswagen Caddy leasen dan kan de leasemaatschappij je vertellen hoeveel de maandelijkse leaseprijs bedraagt. Het is dus zaak om van tevoren goed uit te rekenen hoeveel kilometers per jaar je minimaal wilt rijden. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen