Wannagive
Image default
Auto

De Renault Trafic: handig voor elke sector

Alles wat je nodig hebt als ondernemer, valt wel te vervoeren met een Renault Trafic. Ze zijn er in vele maten en modellen, er is voor elk wat wils. In plaats van er een te kopen, kun je ook een Renault Trafic leasen. In veel gevallen is dit goedkoper, en je hebt er voornamelijk veel voordeel van. Zo wordt de administratie je grotendeels uit handen genomen door de leasemaatschappij. En wordt de auto door intensief gebruik – waar gehakt wordt, vallen spaanders – wat sleets, dan zal het bedrijf ervoor zorgen dat je een andere auto kunt gebruiken terwijl je eigen auto gerepareerd wordt.

Financieel voordeel

Het handige aan leasen is, dat je niet direct een enorm bedrag in je wagenpark hoeft te steken. Je betaalt gedurende de looptijd een vast maandbedrag. Er zijn zelfs maatschappijen waar je het leasecontract maandelijks kunt opzeggen. Dat kan enorm schelen. Ook belastingtechnisch levert het je voordeel op, hoewel je er wel rekening mee moet houden dat de bedrijfswagen doorgaans gezien wordt als loon in natura. Daar staat wel weer tegenover dat je zorgeloos gebruik kunt maken van de Renault Trafic, terwijl je weet dat administratie en verzekeringen perfect geregeld zijn.

Al jaren een begrip

De Renault Trafic is al sinds de jaren ’80 in omloop. Hoewel hij de laatste jaren natuurlijk een aantal gedaanteverwisselingen heeft ondergaan, is het idee achter deze wagen nog altijd het zelfde: een sterke en betrouwbare auto, met een grote inhoud, waarmee je door weer en wind allerlei vracht kunt vervoeren. Het is daarnaast een elegante bestelwagen waarmee je zeker gezien mag worden. Denk alleen nog je logo op de zijkant, en je zult deze auto niet kunnen weerstaan. Het is maar goed dat de meeste leasemaatschappijen er altijd wel eentje op voorraad hebben voor je.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen