Wannagive
Image default
Auto

De stad ontdekken met Tourist taxi Rotterdam

Ben je voor het eerst in Rotterdam en heb je geen idee waar je moet beginnen? De stad kan een doolhof zijn voor toeristen. Er is ook zo veel te zien. De Tourist taxi Rotterdam kan je hierbij goed op weg helpen. De chauffeurs brengen je met plezier naar de plekken die je gezien moet hebben. Op deze manier kun je volop genieten van je vakantie of dagje weg en hoef je niet alles zelf uit te zoeken.

Dag en nacht beschikbaar

De Tourist taxi Rotterdam rijdt 24 uur per dag de stad door, dus als je op een veilige manier het nachtleven wil ontdekken is dit ook geen probleem. De taxi kan je op elk moment ophalen en wegbrengen. Met het openbaar vervoer in Rotterdam is dit natuurlijk niet mogelijk.

Je kunt een Tourist taxi Rotterdam van tevoren bellen om te reserveren, of je houdt er een aan op straat. Er rijden er in ieder geval genoeg rond. De taxi rijdt niet alleen in het centrum maar ook daarbuiten. Ook hoef je niet per se alleen in Rotterdam te blijven, de taxi brengt je ook graag naar plekken buiten de stad. Maar ook korte ritjes binnen de stad zijn geen probleem.

Uitstekende dienstverlening

De chauffeurs zijn erg dienstverlenend ingesteld en kennen de straten van Rotterdam als geen ander. Je hoeft dus niet meer te verdwalen of flinke stukken te wandelen. Daarnaast kunnen ze je ook goede tips geven over musea, clubs, winkelstraten en andere mooie plekken van de stad.

Je kan betalen op de manier die voor jou het beste uitkomt. Je kunt contant, met je pinpas of met je creditcard betalen. Ook grote groepen kunnen gebruik maken van de taxi. Er zijn taxibussen beschikbaar die grote groepen mensen kunnen vervoeren. Je hoeft dan dus niet de groep te splitsen.

http://www.goedkopetaxirotterdam.nl