Wannagive
Image default
Mode en Kleding

Betaalbare kralen voor exclusieve sieraden!

Een aantal jaren geleden begon ik met drastisch geld besparen. Niet alleen op boodschappen, maar ook op kleding en sieraden. Dat waren naast de huur en de auto toch wel de grootste kostenposten. Besparen op de boodschappen en kleding gaat me goed af, maar sieraden, dat blijft toch een zwak! Bovendien vind ik dat sieraden mijn outfit echt afmaken. Met de juiste sieraden wordt een simpel zwart jurkje een echte blikvanger.

Toch betaal je in de winkel al gauw een klein vermogen voor een leuke ketting of een paar oorbellen, ook al is deze gemaakt van gewone, goedkope kralen. Goedkoop om te zien, zonder echte uitstraling of sterke ‘look’

 

Echt betaalbare kralen

Zelf maken = besparen en dat geldt ook voor sieraden. Ik zocht op internet naar goedkope kralen en betaalbare kralen. Die zijn overal te vinden. Maar als je er 50 moet kopen terwijl je er twee nodig hebt, zijn het alsnog geen goedkope of betaalbare kralen. En ik houd weliswaar van goedkoop in aanschaf, maar niet van goedkoop in uitstraling.

Uiteindelijk vond ik een webwinkel die precies verkocht, waar ik naar op zoek was. Van zeer betaalbare kralen en goedkope kralen tot zeer exclusieve edelsteen kralen. En kralen die je per stuk kunt kopen. Ideaal! Zo kan ik uit allerlei kralen, in allerlei materialen en prijsklassen precies mijn eigen sieraad samenstellen. Elke keer blijkt het weer een groot succes.

Al bladerend door de website doe ik altijd weer inspiratie op voor het maken van nieuwe sieraden, voor mijzelf of voor anderen. En omdat ik niet meer hoef te kopen dan ik daadwerkelijk nodig heb, blijft mijn kralendoos mooi opgeruimd omdat ik niet met tal van restanten blijf zitten. Dat is fijn voor een opgeruimd iemand als ik 😉

http://www.ilonaswebgems.nl/c-157599/edelsteen-kralen/