Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Zo schaf je gemakkelijk en snel accordeon vliegenramen aan

Vliegen, muggen, wespen: het zijn slechts een paar indringers die voor flink wat hinder kunnen zorgen in je woning. Een van de stijlvolle en praktische oplossingen die je hebt is de aanschaf van accordeon vliegenramen, ook wel plisséhorren genoemd. Deze mooie horren bieden bescherming tegen insecten, maar brengen ook andere handige voordelen met zich mee. Wil je weten hoe je de beste keuze maakt? Lees dan verder!

Dit zijn je mogelijkheden

Accordeon vliegenramen aanschaffen: dit kun je op verschillende manieren realiseren. Onderstaand vind je een overzicht met de mogelijkheden:

  • Kant-en-klare vliegenramen: zorg dat je de afmetingen weet van de ramen waar je een vliegenraam op wilt plaatsen. Op basis hiervan bekijk je jouw mogelijkheden online en kun je eenvoudig en snel de beste accordeon vliegenramen aanschaffen.

  • Op maat gemaakte vliegenramen: hebben jouw ramen geen standaard afmetingen en zie je geen kant-en-klare vliegenramen? Dan kun je ze ook altijd op maat laten maken.

Let niet alleen op de afmetingen en het type raam dat je hebt, maar ook op de draairichting van het raam. Dit heeft veel invloed op het type vliegenraam dat je nodig hebt. Verder is het slim om voor goede kwaliteit te kiezen: hiermee weet je zeker dat je jarenlang gaat profiteren van je goede accordeon vliegenramen en profiteer je van alle voordelen. Je houdt insecten buiten, maar ook pollen en stofdeeltjes. Verder zijn de plisséhorren zeer makkelijk en veilig te bedienen, ook voor kinderen. Ontdek zelf je mogelijkheden!

 

https://www.moustiquairesurmesure.be