Wannagive
Image default
Beauty en verzorging

COSRX low ph good morning gel cleanser

Wij zijn dol op onze ochtendspoeling omdat deze elke ochtend zo glad, zacht en schoon aanvoelt. Slechts één pompje van deze gel verandert in vele sopjes die de huid grondig reinigen van onzuiverheden en haar fris en glad laten aanvoelen. Zoals ze zeggen, goede dingen komen aan degenen die wachten, maar in dit geval zal de ochtend eerder komen dan je denkt! Onze COSRX low pH Good Morning Gel Cleanser is een ultrazachte face wash met poriënzuiverende ingrediënten die onzuiverheden zachtjes wegspoelen. Deze zachte formule verwijdert vuil en olie zonder de huid uit te drogen, en laat een verfriste gloed achter.

De eerste stap naar een betere huid is een pH-arme reiniger. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser handhaaft de natuurlijke zuurgraad van uw huid en houdt de huidbarrière gezond om vochtverlies te helpen voorkomen.

Was onzuiverheden zachtjes weg met COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser, een gezichtsreiniger verrijkt met kalmerende tea tree olie om overmatige talgproductie onder controle te houden en een follikelzuiverend beta hydroxy zuur (BHA) om de huid met neiging tot acne te helpen kalmeren.

Deze face wash is geformuleerd met tea tree olie en BHA’s om de poriën te zuiveren en te ontstoppen, teunisbloemolie om te hydrateren en te voeden, en een lage pH om de optimale pH-waarde van uw huid te herstellen. Het reinigt de huid diep van alle onzuiverheden en maakt de huid soepel, zacht en schoon.

De COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser is een ultrazachte gezichtsreiniger, geformuleerd met poriënzuiverende ingrediënten die onzuiverheden zachtjes wegspoelen. Onze lage pH-waarde Good Morning Gel Cleanser herstelt de optimale pH-waarde van de huid, reinigt de huid diep van verontreinigende stoffen, vuil en olie, controleert olie en vermindert de zichtbaarheid van poriën, en verzacht de huidtextuur zonder de huid te irriteren.

Deze reinigingsgel is een geweldige optie voor mensen met een vette huid die een gezonde huid willen behouden. Het verwijdert op milde wijze overtollige olie en vuil zonder uw huid te ontdoen van haar natuurlijke vochtbarrière. Meng het met uw favoriete cleanser of gebruik het als een toner na het verwijderen van make-up.

https://kocosmo.nl/