Wannagive
Image default
Zakelijk

Zakelijk vervoer van en naar Maastricht Airport

Zakelijk vervoer van en naar Maastricht Airport

Maastricht Aachen airport is het enige regionale vliegveld van Nederland dat zowel vracht als passagiers als vervoerd. Met bijna 100.000 passagiers in 2021 is het een relatief klein vliegveld. Voor de meeste reizigers van en naar de Euregio is Maastricht Airport het begin- of eindpunt van hun reis. Met vooral Zuid-Europese landen als bestemming is het zowel voor ]particuliere als zakelijke reizigers een fijne en compacte vluchthaven in het zuiden van ons land.

Taxi van en naar het vliegveld

De reis begint en eindigt uiteraard niet met een vliegtuig. Als u van of naar het vliegveld vervoerd wilt worden, kunt u het beste kiezen voor een taxi service. Met een taxi bent u altijd verzekerd van een comfortabele reis. De bestuurders brengen u direct naar de vertrekhal of komen u ophalen bij de aankomsthal van de luchthaven. Dit scheelt u naast tijd ook een hoop geregel met het zoeken naar openbaar vervoer.

Taxi Blue uit Maastricht is een ervaren en professionele taxiservice die zich vooral richt op zakelijk vervoer in de regio van Maastricht Airport. Ze beschikken over een aantal hoogwaardige auto’s van diverse Mercedesklassen. De ervaren bestuurders bieden u of uw zakelijke klante een perfecte reis van of naar de luchthaven. Ze kennen de regio op hun duimpje en zorgen ervoor dat u veilig en snel op uw bestemming aan zult komen.

Maar ook voor ritten van en naar andere vliegvelden in Nederland, België en Duitsland kunt u bij Taxi Blue terecht. Ze bieden naast gebruikelijk vervoer ook groepsvervoer en zelfs een VIP service aan. Via de website van Taxi Blue kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor uw zakelijke ritten. De taxiservice van Taxi Blue is 24/7 bereikbaar voor al uw reizen van en naar de regio van Maastricht. Kijk voor meer informatie over hun diensten op de website www.taxiblue.nl

https://www.taxiblue.nl/