Wannagive
Image default
Meubels

Deens Wonen & Design: voor meubels en meer!

De Deens meubelcollectie zit vol moderne en klassieke kasten. We beschrijven er twee.

De HK living dressoirkast pebble is 159,5 bij 40 bij 55 cm groot. De benaming pebble verwijst naar de kleur: kiezelsteen beige. Een naturel, neutrale tint die ervoor zorgt dat de kast zeker in jouw living past. Dit HKliving model heeft 3 deuren. Links en rechts bevindt zich een regulier deurtje, in het midden een zogenoemd flip down exemplaar. De drie afzonderlijke compartimenten hebben 1 plank. Rekenen we het gedeelte onder die plankjes mee, dan beschik je met deze kast over 6 opbergplekken! Het is een multifunctionele kast. Er zijn mensen die ‘m als tv-meubel bestellen. Anderen zien de kast als ideale opberger. Hij is gemaakt van MDF en metal. Een paar belangrijke eigenschappen: bufferscharnier met beugel; kabelgat aan de achterkant; de binnenkant, de achterkant en de poten hebben dezelfde kleur als de buitenzijde.

De secretaire is een bijzondere kast. Op Wikipedia lezen we: “Een secretaire is een meubelstuk dat doorgaans bestaat uit een bureau waarvan het bureaublad kan worden ingeschoven of ingeklapt, met daarboven kastjes voor het opbergen van spullen en eronder meerdere opberglades. Een secretaire bestaat vaak uit een geheel, en is niet gemaakt om weer uit elkaar gehaald te worden na montage.” Deens heeft er 3 in de aanbieding, 3x dezelfde secretaire maar dan in een andere tint: houtkleur, grijsblauw en groen. De kast heeft eindeloos veel opbergruimte. Grote lades, kleine laadjes en vakken. De secretaire is vervaardigd van multiplex en fineer. De poten zijn gemaakt van Sungkai. De houtnerven zijn goed te zien en dat geeft de kast iets extra’s.

Niet iedereen is op de hoogte van het feit dat je op deens.nl veel meer kunt kopen dan meubels. Zomaar een greep uit het verrassende en complete aanbod: een Urban Cotton Amsterdam wandkleed, HKliving mokken, Madam Stolz aardenwerk vazen, Marc O’Polo dekbedovertrekken, Creative Lab Amsterdam behang, een HAY stoel, tafellinnen van Doing Goods en een MUST living vloerkleed.

https://www.deens.nl/nl/