Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Zo krijg je schijt aan anderen

Het klinkt misschien niet zo aardig, schijt aan anderen hebben. Toch is dat eigenlijk het beste dat je kunt doen, voor jezelf en voor anderen. Je bent namelijk alleen verantwoordelijk voor je eigen geluk. Dat wil natuurlijk nu niet zeggen dat je je als een aso moet gaan gedragen. Maar, het is wel belangrijk dat je jouw hart volgt. Dat is wat wij hier bedoelen met schijt aan anderen hebben. Wil je weten hoe je dit kunt leren? Lee het hier.

Weerbaarheidstraining volwassenen

Een weerbaarheidstraining voor volwassenen volgen is een ideale manier om meer voor jezelf op te komen. Met een weerbaarheidstraining voor volwassenen kun je voor jezelf opkomen op een fysieke manier leren. Dat is vaak een hele effectieve manier, omdat je lichaamstaal al zoveel meer zegt dan woorden. Je gaat de verandering dan ook voelen. Wil je dus wat beter voor jezelf opkomen? Dan is het volgen van een weerbaarheidstraining voor volwassen helemaal geen slecht idee.

Laat angst los

Het is heel moeilijk om schijt te hebben aan anderen, als je voor jouw gevoel van ze afhankelijk bent. Dat kan gaan om jouw werkgever, jouw partner of bijvoorbeeld om jouw ouders. Maar, eigenlijk is het belangrijkste dat je van jezelf houdt. Dan is er altijd iemand die liefde aan je geeft. Als je continue met angst zit, ga je sneller pleasen. Heb je moeite om dit los te laten? Zoek er desnoods professionele hulp bij.

Laat de dag meer om jou draaien

Neem een dag vrij, van werk, het huishouden, van wat dan ook dat jou voor jouw gevoel tegenhoudt de dingen te doen, die je eigenlijk zou willen doen. Doe die dag wat jij wil. Het kan maar zo zijn, dat je even totaal niet weet wat jij eigenlijk wil. Daar komen we ook bij een heel belangrijk punt. Het uitzoeken met wat jou blij maakt. Als je dat weet dan kun je daar ook meer jouw aandacht op richten. Dan word je automatisch ook leuker voor anderen.

Geef mensen de tijd

Niet iedereen zal staan te juichen als jij ineens meer gaat volgen wat je leuk vindt. Dan ga je wellicht ineens vaker nee zeggen dan je deed. Anders kom je immers niet toe aan wat jij leuk vindt. Soms heeft het gewoon tijd nodig en soms neem je afscheid van bepaalde mensen. Dat hoeft niet op een nare manier, je kunt dankbaar zijn voor wat ze destijds voor jou hebben betekent en wat ze je hebben gegeven. Zowel de leuke als minder leuke dingen.

https://www.bokscoaching.nl/weerbaarheidstraining/