Wannagive
Image default
Mode en Kleding

Welke cremes helen tatoeages?

Nadat je een tatoeage hebt laten zetten, is het belangrijk om goed voor de huid te zorgen. Er zijn verschillende cremes op de markt die helpen bij de nazorg van tattoos. Welke tattoo creme het beste bij jou past, hangt af van verschillende factoren zoals de grootte en het ontwerp van je tattoo. In dit artikel lees je alles over Bepanthen Tattoo Zalf, een crème die speciaal ontwikkeld is voor de verzorging van tattoos.

Bepanthen tattoo creme

Bepanthen Tattoo Zalf is een crème die helpt bij het herstellen van de huid na het zetten van een tattoo. De zalf bevat dexpanthenol, wat de huid hydrateert en kalmeert. Bepanthen Tattoo Zalf kan dagelijks gebruikt worden totdat de tattoo geheel is genezen. Naast Bepanthen Tattoo Zalf zijn er nog andere cremes op de markt die geschikt zijn voor de verzorging van tattoos. Welke crème je kiest, hangt af van verschillende factoren.

Andere merken

Als je niet kiest voor Bepanthen Tattoo Zalf, zijn er genoeg andere opties op de markt. Het is belangrijk om een crème te kiezen die de huid hydrateert en kalmeert. Denk bijvoorbeeld aan Meritine Tattoo Creme of Eucerin AQUaphor Healing pointment. Let wel op: gebruik nooit vaseline of andere oliën op je tattoo, want dit kan de inkt laten uitlekken!

Tattoo verzorgingsproducten

Naast tattoo cremes zijn er ook andere producten die geschikt zijn voor de verzorging van tattoos. Denk bijvoorbeeld aan tattoo lotion of tattoo olie. Tattoo lotion helpt de huid te hydrateren en voorkomt irritatie. Tattoo olie is een dunne, kalmerende olie die de huid voedt en soepel houdt. Gebruik tattoo olie alleen in het beginstadium van het genezingsproces, wanneer de huid nog gevoelig is. Weet je niet welke creme het best is voor jouw huid? Laat je dan adviseren door je tattoo artiest. Zij weten vaak direct welke tattoo creme het meest geschikt is voor jouw huidtype.

Gerelateerde artikelen

Overhemden aanschaffen voor uw bedrijf? Hier moet u op letten!

Bruidsmode online

Waarom fast fashion minder belangrijk wordt