Wannagive
Image default
Onderwijs

The Square Mile: een taalinstituut dat zijn beloftes waarmaakt

Bij een zakelijke taalcursus gaat het om zelfvertrouwen. De taaltrainers van The Square Mile hebben de ervaring en deskundigheid in huis om uw medewerkers zelfverzekerd Engels, Spaans of Chinees te leren spreken.

“Taaltrainingen met hoog rendement voor de zakelijke markt” dat is waar The Square Mile zich mee weet te onderscheiden. Deelnemers aan de cursussen leren de taalnuances van hun specifieke branche. Uw onderneming en uw mensen zullen daar nu en in de toekomst de vruchten van plukken. U kunt trouwens nu alvast online het taalniveau testen. De taalopleidingen van The Square Mile worden gegeven door native speakers Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch, Spaans en Turks. Staat de taal die u wilt leren er niet bij? Neem gerust contact op met The Square Mile. Het netwerk van directeur Richard Brame, zijn trainingsmanagers en taaltrainers is groot. In overleg met u wordt naar een passende oplossing gezocht.

Angela Wilson is een van de gekwalificeerde trainingsmanagers van The Square Mile. Zij is sinds 2012 aan het instituut verbonden. Angela weet hoe het is om expat te zijn. Ze heeft zelf veel taaltrainingen verzorgd. Keer op keer weet Angela de perfecte match tussen bedrijf, deelnemers en taaltrainer te realiseren. Ze kent de hectiek en de druk die het internationale bedrijfsleven met zich meebrengt. Bent u er klaar voor succesvol zaken te doen met bijvoorbeeld Duitsland, Italië of Turkije? Angela Wilson zet zich voor de volle 100% in om dat ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

We stellen ook graag een taaltrainer aan u voor: Maaike de Winter. Zij is het aanspreekpunt voor ondernemers / directeuren met buitenlandse werknemers in dienst. Maaike geeft al ruim 30 jaar Nederlandse les aan anderstaligen. Ze kan ervoor zorgen dat uw medewerkers snel de Nederlandse taal onder de knie krijgen. Praktijkgerichtheid staat centraal en er is oog voor de Nederlandse cultuur. Wat zijn typisch Nederlandse gewoonten? Wat is gebruikelijk om te zeggen en wat niet? Dankzij antwoorden op dit soort vragen zullen de deelnemers aan de taalopleiding zich sneller thuis voelen in ons land.

https://www.thesquaremile.nl/