Wannagive
Image default
Vervoer en transport

Schipholtaxi, goedkoop zakelijk vervoer

Schipholtaxi, en goedkoop zakelijk vervoer

Onze Schipholtaxi’s zijn voordelig en onze core business. Daarnaast verzorgen wij ook zakelijk vervoer, voor andere ritten dan Schipholvervoer. Indien wij je van dienst kunnen zijn met zakelijke taxiritten, buiten Schiphol om, dan vervoeren we jou en jouw werknemers graag. Dit kan met de standaard taxidienst, maar eventueel ook met directievervoer of VIP businessvervoer. Informatie kan aangevraagd worden via ons telefoonnummer: 020-2600810. We denken met plezier mee, om aan te kunnen jouw wensen voldoen.

 

Nette wagen of voorkeursmerk

In de meeste gevallen zijn onze nette en goed onderhouden wagens als taxi ruim voldoende. Alleen kan het voorkomen dat je belangrijke mensen wil laten vervoeren, naar een bijzondere plek of je wil jouw bedrijf goed presenteren. Dan heb jij mogelijk een voorkeur voor een bepaald vervoersmiddel, en is standaard ‘niet goed genoeg’. Zakelijke vervoer kan bij ons met een Mercedes E-Klasse of een Mercedes S-Klasse. Of misschien wil je een Limo of een Audi, bel even met ons. We zullen meekijken wat voor jouw voorkeursmerk kunnen betekenen. Uiteraard tref je altijd een chauffeur in een net pak, die tevens goed Engels spreekt.

 

Zakelijk vervoer is kostenbesparend

Vaak wordt er bij een taxi nog gedacht aan een dure manier van vervoeren, maar dit is al lang niet meer het geval. Wij bieden een uitstekende service, tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien bespaar je tijd uit, want doordat jij zelf niet hoeft te rijden kan je nog even jouw agenda en de agendapunten bekijken of bespreken met je medereizigers. Onderweg kan dus worden doorgewerkt aan de laatste dingen. En bovendien stap je met een taxi voor de deur waar je moet zijn uit. Je bent dus geen tijd kwijt met parkeren.

 

We leveren extra service

Speciale verzoeken voor Schipholtaxi’s of zakelijk vervoer kunnen altijd ingediend worden. Vraag ons gerust wat je voor ogen hebt. Vervoer op maat noemen we deze service. Zo wordt bijvoorbeeld de Pick Up service bij Schiphol veel ingezet. Er zal dan een representatieve en vakbekwame chauffeur voor jou of je gasten met een nette wagen klaarstaan. En in deze mooie, schone taxi ligt een flesje water klaar. Een goede eerste indruk betekent veel. Zeker in onze taxi branche snappen we dit. We bieden een hoog niveau tegen een concurrerend tarief.