Wannagive
Image default
Vervoer en transport

Ga naar Just Marine voor uw nieuwe boot of sloep

Lekker genieten van een nieuwe boot of sloep bij Just Marine

De zomers in Nederland worden steeds warmer en langer. De voorspellingen voor de komende jaren zijn ook dat we steeds meer het klimaat van Midden-Frankrijk krijgen in Nederland. Zachter en warmer dan voorheen dus. Maar ook het voor- en najaar in Nederland zijn uitermate geschikt om op het water te vertoeven. Mensen die opgegroeid zijn met boten weten hoe fijn het is om op het water te zijn. Het is rustgevend en ontspannend. Vaak blijven zij botenliefhebbers voor het leven. Misschien bent u nu ook nieuwsgierig geworden om eens een bezoek te brengen aan ons bedrijf Just Marine in Heerhugowaard.

Grote collectie: voor elk wat wils

Wij beschikken over een brede collectie. Van rubberboten tot RIB-boten, van sloepen tot consoleboten en van karperboten tot pontonboten. Een goede start is vaak een rubberboot. Deze boten zijn betaalbaar en een goede eerste start met de watersport. Bij Just Marine vindt u maar liefst 50 verschillende modellen rubberboten en opblaasboten. Wilt u een luxere variant van de opblaasboot dan is de RIB-boot misschien een goede keuze. Dat is een boot die deels opblaasbaar is en deels van hard materiaal zoals polyester of aluminium. U kent ze wel van de reddingsbrigades aan de Noordzeekust. Een stevige opblaasbare boot.

Ook hebben we een ruime collectie aan sloepen. Ze zijn zeer populair om met vrienden door de grachten van de steden te varen. Natuurlijk kunt u ze ook gebruiken voor alleen uw gezin. Er zijn ook modellen, waarop u kunt overnachten. We hebben sloepen van ca € 3.000 tot € 50.000. Of hebt u wellicht meer interesse in een aluminium boot? Ze zijn lichter en onderhoudsarm, dus op de langere termijn een goede investering. De aankoop van een aluminium boot is dus een aanschaf waar u lange tijd plezier van blijft houden. Vanaf € 1.000 hebt u al een aluminium boot met een gegarandeerde hoge restwaarde.

Meer over Just Marine

Bij Just Marine kunt u terecht voor in- en verkoop van buitenboordmotoren van de merken Yamaha, Honda, Suzuki en Mercury. Ook voor in- en verkoop van boten kunt u bij ons terecht. We hebben een ruime keus, dus er zit altijd wel een boot voor u tussen.

https://www.justmarine.nl/