Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Renson Transivent voor ventilatie in rolluiken

In rolluiken denk je misschien niet direct na over ventilatie. Wel kan het handig zijn. Als een rolluik namelijk een ruimte afsluit, kan er niet meer geventileerd worden. Wanneer je een winkel hebt die de hele dag open is, wil je natuurlijk dat er wel geventileerd wordt als de winkel weer leeg is. Zeker in deze tijden is dat erg belangrijk. Dan biedt een Renson Transivent uitkomt. Een Renson Transivent is namelijk een ventilatierooster voor in je rolluik. Het is mooi vormgegeven en zorgt tegelijkertijd voor ventilatie. Een win-win dus.

Hoe werkt de Renson Transivent?

Het binnenprofiel van de Renson Transivent is van gebogen aluminium. Daardoor beweegt de luchtstroom opwaarts. Door de thermische onderbreking wordt er gezorgd voor ventilatie. De Renson Transivent is zelfregelend. Je hoeft daarbij je ook geen zorgen te maken over insecten. Deze vorm van ventilatie is namelijk ook nog insecten-werend. Je kunt de Transivent op verschillende standen instellen en hij is gemakkelijk schoon te maken. Ideaal dus voor het afsluiten van je zaak en toch ventileren, zonder al te veel extra moeite.

Specificaties van de ventilatie oplossing

De Renson Transivent is elektrisch te bedienen, maar dat hoeft niet. Je kunt hem ook met de hand bedienen. De inbouwhoogte is 91, de sleufhoogte 50 en de inbouwdiepte 60 millimeter. Deze ventilatie oplossing heeft een U-waarde van 3.

https://www.ventilatie.net