Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Pergo laminaat voor in huis of commercieel gebruik

Met een Pergo laminaat vloer heb je altijd kwaliteit in huis. Of dat nu daadwerkelijk in je woning is of in een commercieel pand. Pergo laminaat is gemaakt om veel weerstand te doorstaan. Je kunt filteren op hoe intensief je vloer gebruikt gaat worden. Als je een winkel hebt waar veel door gewandeld wordt, is dat natuurlijk een stuk meer dan in je woning waar je met z’n tweetjes woont. Wel gaat een Pergo laminaat vloer die intensiever gebruikt kan worden natuurlijk langer mee als je hem voor thuis gebruikt.

Watervast laminaat

Een groot deel van het Pergo laminaat is watervast. Dat wil zeggen dat de vloer bestand is tegen water. Veel vloeren slijten op den duur door water of vocht. Voor een watervaste vloer geldt dit minimaal. Bovendien kunnen watervaste vloeren tegen meer hoeveelheden water dan andere vloeren. Als je dus voor Pergo laminaat kiest voor je bedrijf waar mensen vaak met natte voeten binnen lopen, hoef je je minder zorgen te maken over de levensduur van de vloer. Ook beschadigen watervaste Pergo laminaat vloeren minder snel.

Kies je kleur

Pergo laminaat is er in talloze kleuren. Niet alleen kun je kiezen welke kleur laminaat je wil. Je kunt ook verschillende formaten voor de laminaatstukken kiezen. Zo bepaal jij zelf of je smalle stroken wil of juist meer brede tegels in je laminaatvloer. Wel zijn de meeste opties houtachtig qua uitstraling. Dat gaat van witgrijs tot rood, dus je kunt zelf bepalen in hoeverre je echt een houtlook voor je vloer wil met Pergo laminaat.

https://www.vloerenshop.be