Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de unieke woonaccessoires van deze webshop

Vind jij het heerlijk om online op zoek te gaan naar nieuwe decoratie voor in huis? Neem eens een kijkje bij Quinn Wood. In deze webshop vind je unieke woonaccessoires zoals kandelaars, windlichten, kaarsen, dienbladen en veel meer. Met de decoratie van deze webwinkel breng je binnen- en buitenshuis sfeer aan. Maak bijvoorbeeld een gezellig dienblad met verschillende kandelaars en kaarsen. Zo’n gevuld dienblad is leuk op de tuintafel, of binnen op de eettafel. Als de dagen donkerder worden of als je ’s zomers nog lang buiten zit, brengen kaarsen een aangename en warme sfeer. In deze webwinkel vind je tevens mooie onderzetters en decoratieve snijplanken met prachtige afbeeldingen. Deze producten zijn ook hartstikke leuk om cadeau te doen! Bij Quinn Wood pakken ze het graag voor je in.

Kies voor bloemen waar je jarenlang plezier van hebt

Houd jij van bloemen in huis, maar vind je het jammer dat je al die mooie boeketten na een week alweer weg moet gooien? Naast andere woonaccessoires vind je in deze webshop ook mooie bloemen. Met deze zijdebloemen voor in huis geniet je jarenlang van jouw prachtige boeket. Je hoeft de bloemen alleen maar af en toe af te stoffen. Met de verschillende soorten bloemen in allerlei kleuren stel je een boeket helemaal naar wens samen. Bekijk alle bloemen en kies je favoriete soorten uit. De mooiste zijdebloemen voor in huis vind je bij Quinn Wood, en je plaatst je bestelling in enkele klikken.

Laat je bestelling bezorgen of haal het op in Schiedam

Bekijk alle woonaccessoires en zijdebloemen voor in huis van deze webshop en plaats je favoriete artikelen in je winkelmandje. Je profiteert van gratis verzending vanaf € 100,- en je bestelling wordt binnen een à twee dagen verzonden. Als je de artikelen liever eerst in het echt wilt zien, maak je aan afspraak om de showroom van deze webwinkel te bezoeken. Heb je vragen of wil je aan afspraak maken? Neem dan contact op met het team van Quinn Wood, zij staan je graag te woord.