Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Een picknicktafel voor verschillende locaties

Ben je op zoek naar een picknicktafel? Deze koop je bij Rockwood. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van zware picknicktafels. Veel ondernemers zijn dan ook al bekend met de picknicktafels van dit bedrijf. Wanneer je een picknicktafel aanschaft bij dit bedrijf, dan ben je verzekerd van een uniek en betaalbaar design. Het design van de picknicktafel is duurzaam en uiterst stijlvast. De picknicktafels die zij verkopen zijn dan ook geschikt voor verschillende doelgroepen. Zo zijn de tafels onder andere perfect voor scholen, restaurants, overheidsinstellingen, kantoren en bijvoorbeeld sportverenigingen. De tafels zijn per stuk te bestellen, maar je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van een leuke six stack staffelkorting. Hierbij neem je een pakket van zes tafels af.

Picknicktafels in verschillende soorten en maten

De picknicktafels die bij dit bedrijf te koop zijn, zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je onder andere de keuze uit verschillende houtsoorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Douglashout of grenenhout. Daarnaast zijn de tafels ook verkrijgbaar in verschillende stijlen. Een picknicktafel is meer dan alleen een klassieke tafel met twee banken en een tafelblad. Kies bijvoorbeeld voor een speelse ronde tafel, een tafel met opklapbare zittingen of misschien wel een picknicktafel met vier banken. De picknicktafels worden gemaakt met afgeronde hoeken. Hierdoor zijn de tafels veilig en kindvriendelijk.

Bestel snel je eigen picknicktafel

Ben je benieuwd geworden naar de picknicktafels van dit bedrijf? Bekijk dan zeker eens het gehele assortiment! Ontdek de leukste en de mooiste picknicktafels voor verschillende locaties. Heb je nog wat vragen over een van de tafels of ben je simpelweg gewoon benieuwd naar meer informatie? Stel je vragen dan direct en neem contact met ze op! Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en wat zij hierin voor jou kunnen betekenen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om na de aankoop van een picknicktafel gebruik te maken van de montageservice.