Wannagive
Image default
Eten en drinken

Overheerlijk uit eten in Uden

Houd je van Frans eten? Ben je verzot op Italiaans? Wat als deze twee buurlanden hun krachten bundelen voor een unieke smaaksensatie? Wanneer je bij Jambon in Uden uit eten gaat kun je het proeven! Kom snel en laat je verrassen terwijl je geniet van een geweldige sfeer, warme aankleding en een overheerlijke wijn of een fris biertje om je maaltijd te complimenteren.

Hoe fuseerden de Franse en Italiaanse keuken?

Jambon bouwt voort op de smaaktraditie die ooit startte in het plaatsje Claviere, in de huidige Italiaanse provincie Turijn. Het verhaal gaat dat zowel Fransen als Italianen hier hun thuis maakten. Hier werden meneer Ferachaval en mevrouw Contadina op elkaar verliefd. Meneer Ferachaval, een Fransman, was een kunstenaar op de grill. Mevrouw Contadina was expert op het gebied van kruiden en oliën. Met hun huwelijk werden niet alleen hun families met elkaar verbonden, maar ook hun culinaire kunsten. Op deze manier ontstond de Claviere keuken. Jij hoeft niet helemaal naar Turijn te reizen om deze smaaksensatie te beleven. Als je uit eten gaat bij Jambon in Uden bereiden onze koks deze maaltijden voor jou met dezelfde liefde voor hun vak als meneer Ferachaval en mevrouw Contadina voor elkaar hadden. Breng een bezoek aan dit restaurant en beleef het zelf.

Verras je smaakpapillen

Ga uit eten bij Jambon in Uden en verras je smaakpapillen. Het menu van dit restaurant heeft voor ieder wat wils, maar zeker voor de liefhebber van grilgerechten. De Claviere keuken is beroemd om zijn smakelijke maaltijden, kruiden, grilltechnieken. Dit staat niet op zichzelf: een onderdeel van deze keuken is de liefde voor muziek, kunst en de liefde. Wanneer je op zondag dit restaurant bezoekt geniet je niet alleen van het eten, maar ook van de livemuziek die er wordt gespeeld. Op deze manier is het meer dan een maaltijd, maar een heuse ervaring. Het water loopt je vast al in de mond, dus kom snel uit eten bij Jambon in Uden. Tot snel!