Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Minder inbraak in Sittard door jablotron inbraaksysteem

Sittard heeft voor een langere periode bekend gestaan om de vele inbraken. Hier is echter verandering in gekomen! In het jaar 2019 waren er 328 geregistreerde inbraken in Sittard, dit getal is in 2020 naar 170 registraties gehalveerd. Dat is heel goed nieuws!

 

Jablotron inbraaksysteem zorgt voor een veilig gevoel

Om je huis zo goed mogelijk te beveiligen, is het toch verstandig om gebruik te maken van een diefstalsysteem. Dit zorgt er niet alleen voor dat u mogelijke diefstal voorkomt, maar werkt ook als afschrikmiddel als er toch diefstal plaatsvindt. Met stem of geluid kun je de crimineel waarschuwen dat hij gezien is en zijn werk moet stopzetten. Bovendien is het mogelijk om het jablotron inbraaksysteem aan te sluiten op de alarmcentrale om bij inbraak direct te worden gewaarschuwd. Na installatie ontvang je vaak stickers die je op het raam of de deur kunt plakken, dit zorgt er ook voor dat inbrekers afschrikken. Het is voor jezelf en je hele gezin fijn te weten dat ze veilig zijn in huis.

Bekende inbraakmethodes

Ben je eigenlijk wel op de hoogte van op welke manieren er allemaal wordt ingebroken. Iedereen kent de methode wel waarbij ze het raam open wrikken met een koevoet, maar er zijn nog veel meer manieren waarop wordt ingebroken waar u ook rekening mee moet houden. Hengelen is een bekende methode waarbij ze via de brievenbus of het kozijn binnen komen. Doe ook altijd de deur op sluit in plaats van dicht, zo kunnen ze de deur niet openmaken met behulp van een pasje.

https://comfocare.nl/oplossingen/slimme-beveiliging/jablotron