Wannagive
Image default
Toerisme

Door de prachtige natuur wandelen in de Ardennen

Denk je aan de Ardennen, dan denk je misschien aan een prachtige wandelroute die de Ardennen te bieden heeft. Tijdens het wandelen in de Ardennen voelt u zich vredig en ontspannen, maar u kunt ook spanning vinden met avontuurlijke wandelroutes. Wat uw doel ook is, wandelen in de Ardennen is voor iedereen! Ben je benieuwd naar wandelroutes dan is deze blog voor jou.

Verschillende wandelgebieden

Het wordt sterk aangeraden om een ​​boswandeling te maken in Chiny. Gedurende drie uur door het bos kunt u genieten van de prachtige natuur. Houd er rekening mee dat u goede wandelschoenen draagt. De trappen van Rochehaut zijn ook zeker een aanrader. Als u op zoek bent naar avontuur, dan is dit de plek om naartoe te gaan. U wandelt op vrij grote hoogte, en u maakt steile beklimmingen en afdalingen. Deze wandeling is niet geschikt voor mensen die last hebben van hoogtevrees. Ten slotte raden we aan om een ​​wandeling te maken in Vêves. Hier ligt een sprookjeskasteel. De wandeling gaat ook door knusse dorpjes waar de sfeer heel gezellig is.

Met een groep wandelen Ardennen

Wandelen in de Ardennen is voor ieder gezelschap een leuke activiteit. De wandelroutes in de Ardennen zijn zo verschillend en dat en voor iedereen altijd wel een leuke route tussen zit. Het maakt niet uit welke route bewandeld, echt elke route is prachtig.

https://indardennen.be/activiteiten/wandelen/