Wannagive
Image default
Geschenken

Maak iemand blij met een unieke foto op glas

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau voor een speciaal persoon in uw leven? Zoek dan niet verder! Foto-in-glas levert u de mooiste foto op glas die gegarandeerd een blij gezicht oplevert. Bestel bijvoorbeeld een foto voor de geboorte van een nieuw familielid en vereeuwig een mooie babyfoto. U kunt ook een foto op glas aanschaffen als geschenk voor een jubilieum. Laat eventueel de datum die u wilt vieren toevoegen aan uw foto op glas door het professionele team van deze webwinkel. Ook voor een uitvaart kan een glazen foto een prachtig geschenk vormen. U kunt bij deze webshop kiezen voor een glazen model met een kaarsenhouder erin. Selecteer uw favoriete foto van uw overleden dierbare en laat deze in prachtig kristalglas vereeuwigen. Dankzij het kaarsje wat u vervolgens in het glas kunt laten branden, heeft u altijd een schitterende gedenkplaats.

Het is heel eenvoudig om een persoonlijk geschenk samen te stellen

Het bestellen van een foto op glas is een eenvoudig proces. U selecteert simpelweg het glazen model wat u aanspreekt en wat past bij uw wensen. Kies een groot of klein tafelmodel of ga voor een bijzondere vorm zoals een hart. Vervolgens selecteert u uw favoriete foto van bijvoorbeeld een goede vriend, familielid of een huisdier. Kies een onbewerkte foto waarin het portret duidelijk naar voren komt. De medewerkers van Foto-in-glas halen de achtergrond voor u weg zodat het portret er echt uitspringt. Uw foto wordt vervolgens in glas gelaserd waarbij u de keuze heeft om een 3D-ontwerp van uw afbeelding te laten maken. Wilt u ook nog een persoonlijke tekst toe laten voegen aan de foto op glas? Dat kan! Geef een boodschap, speciale datum of naam van een persoon door aan het team. Zij graveren uw tekst in het glazen model.

Kies voor een écht bijzonder cadeau en bestel een glazen foto

Wilt u ook een bijzonder glazen kunstwerk cadeau doen aan uw dierbaren? Bestel dan vandaag nog een prachtige foto op glas van Foto-in-glas. Uw geschenk wordt altijd zorgvuldig verpakt en verzonden. Zo weet u zeker dat uw glazen model in optimale conditie aankomt op de plaats van bestemming. Neem gerust contact op met de medewerkers als u nog vragen heeft over het bestelproces, zij helpen u graag.

https://www.foto-in-glas.nl/