Wannagive
Image default
Woningen

Laat uw trap renoveren door deze trappenspecialist

Is uw trap versleten maar wilt u geen nieuwe trap laten maken? Dan biedt een traprenovatie uitkomst. Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen verzorgt deze renovatie graag voor u. Deze trappenspecialist heeft jarenlange ervaring met het maken én renoveren van trappen. Ze renoveren de trap precies zoals u dat wilt en ze zorgen ervoor dat de trap er weer als nieuw uitziet. Ook als u een trap op maat wilt laten maken, kunt u uitstekend bij hen terecht. Ontdek wat er allemaal mogelijk is bij deze specialist!

De mogelijkheden voor een traprenovatie

Deze trappenspecialist uit Beneden-Leeuwen biedt diverse mogelijkheden aan voor een traprenovatie. Zo maken ze opdektreden voor uw traptreden. U kunt daarbij kiezen uit diverse houtsoorten, zoals essen en esdoorn. Ze passen het opdeksysteem toe bij gesloten trappen en renoveren zowel de treden als het stootbord. Omdat ze gebruikmaken van massief hout, bent u verzekerd van stevige treden van topkwaliteit. Wilt u uw trap voorzien van antislip? Deze specialist biedt ook strips aan die zorgen voor meer veiligheid op de trap. De strips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart en wit. Of u nu een trap op maat wilt laten maken of uw trap wilt laten renoveren; deze specialist zorgt er graag voor dat uw trap er geweldig uitziet!

Schakel deze specialist in om uw trap te laten renoveren

Wilt u deze trappenspecialist inschakelen om uw trap te renoveren of om een trap op maat te laten maken van hoge kwaliteit? Informeer dan naar hun uitgebreide dienstverlening en alle mogelijkheden. Of u nu kiest voor een nieuwe trap of een renovatie; u bent te allen tijde verzekerd van vakmanschap en een persoonlijke aanpak. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met hen op en kom alles te weten over hun diensten. Deze specialist realiseert graag uw droomtrap voor u!