Wannagive
Image default
Vervoer en transport

Een verhuizing zoals jij het wenst

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning maar zie je hier erg tegenop? Bijvoorbeeld omdat je fysiek niet in staat bent dit zelf te doen, of omdat het erg veel werk is en je dit alleen moet doen? Dan kan verhuisbedrijf Verhuis Low Budget je hier goed bij helpen. Zij verzorgen niet alleen particuliere verhuizingen, maar kunnen je ook helpen met zakelijke verhuizingen, ontruimingen en het verhuizen van een piano of vleugel. En wanneer je zelf niet in staat bent de verhuizing uit te voeren, bijvoorbeeld omdat je al op leeftijd bent of omdat je dit fysiek niet aan kan, is het zelfs mogelijk de hele verhuizing door hen uit te laten voeren.

Een verhuizing zonder stress

Een verhuizing kan veel impact op je hebben, en het is dan ook niet zo gek dat je hier behoorlijk wat stress van kan krijgen. Verhuis Low Budget kan alles voor je uit handen nemen wanneer dit nodig is, zodat jij geen stress ervaart tijdens het verhuizen. Het is zelfs mogelijk de hele verhuizing door hen te laten doen. Je kan er vanuit gaan dat alle werknemers professioneel zijn en precies weten wat zij doen. Ze beschikken over de juiste diploma’s, bieden een goede service en de juiste begeleiding, en hebben daarnaast ook tijd voor persoonlijke aandacht.

Daarnaast beschikken zij ook over een verhuislift, wat handig is wanneer een kast of bankstel niet door de deur kan. Dit kan dan vanuit het raam verplaatst worden, zodat alles zonder beschadigingen op de nieuwe locatie aankomt. Alle spullen worden op de nieuwe locatie op de juiste plek gezet, de apparaten worden gemonteerd en wanneer je dit wenst wordt zelfs de oude woning helemaal schoongemaakt en netjes achter gelaten. Het is zelfs mogelijk de overdracht uit handen te geven wanneer je dit wenst.