Wannagive
Image default
Webdesign

Een online winkel beginnen is helemaal hip en trendy

Hoe verder we teruggaan in de tijd hoe vaker we terugkijken naar het verleden. Kijk maar naar de hipsters met brylcreem in hun ouderwetse hangsnor en al die vintage boetieks die je overal ziet opduiken. Laat oud samensmelten met nieuw en ga zelf ook een online winkel beginnen. Combineer jouw eigen shop met een webshop voor extra impact. Met de informatie op deze pagina kun je snel jouw hippe onderneming laten groeien.

 

Het digitale uithangbord

Je hebt voor je eigen hippe winkeltje een website nodig, waarom niet meteen een online winkel beginnen? Bij Shoptrader zit de hosting al inbegrepen, ze kunnen ook je domeinnaam koppelen of deze voor je aanvragen als je die nog niet hebt. Je kunt de webshop volproppen met al jouw spullen of zet er slechts enkele lokkertjes in. Jouw webshop is het digitale uithangbord waarmee je ook klanten naar de echte locatie kunt lokken.

 

Breid jouw diensten en producten uit

Stel je hebt een trendy koffiebar. Een hete espresso opsturen gaat niet lukken, waarom dan toch een online winkel beginnen? Omdat je de koffiebonen wel kunt verzenden, de kopjes, schoteltjes en andere producten. Je kunt jouw normale assortiment in de webshop zetten, of jouw aanbod uitbreiden via de webwinkel.

 

Bestellingen op maat

Steeds meer ambachtslieden starten weer met een eigen zaak. Wil jij producten op maat verkopen? Dat kan vanuit jouw atelier, maar je kunt uiteraard ook een online winkel beginnen. Dat is zo gebeurd in Shoptrader en je kunt ook producten op maat aanbieden. Je regelt veilig de betalingen zodat je zeker weet dat jij ook betaald wordt, en je stuurt bestellingen gewoon per pakketpost op.

 

Een online winkel beginnen kan altijd en overal

Het opzetten van de webshop is zo gebeurd dankzij de standaard templates die je helemaal naar wens kunt aanpassen. Wanneer de webshop is ingericht kun je in je winkel, atelier, thuis of op vakantie de zaken allemaal online regelen. Shoptrader werkt in de browser dus je hebt niet eens een vaste PC nodig. Dat is wel zo handig.

 

Promoot jouw hippe retro zaak met een ouderwets goede online webshop met Shoptrader. Begin vandaag nog met de 15 dagen gratis proefperiode.