Wannagive
Image default
Webdesign

Een maatwerk website laten maken

Een lange tijd geleden heb ik een restaurant geopend in het oh zo mooie Rhenen. Ik heb hier een opleiding voor gedaan. Hier ging ik makkelijk doorheen, en toen ik hiermee klaar was, wist ik al precies wat ik wilde. Een eigen restaurant beginnen, en het maakte niet zo heel veel uit waar. Mijn passie voor koken is zo groot, dat ik dit graag met zoveel mogelijk andere mensen deel. Ik ben gaan kijken naar dorpen en steden waar het slim was om iets te beginnen, en na een lange tijd gezocht te hebben, kon ik een mooie ruimte kopen in Rhenen. In Rhenen zaten toen der tijd nog niet heel veel restaurants, en ik zag dit als een kans. Ik zit daar nu inmiddels al 11 jaar, en het gaat best goed. Ik heb vooral veel vaste klanten, wat erg leuk is. Een stel komt bijvoorbeeld om de week op een vrijdag, omdat ze zo van mijn carpaccio en biefstuk genieten. Altijd leuk om te horen natuurlijk! Ik had het idee dat de mensen mij niet konden vinden, of dat ze niet wisten dat ik goed was. Hier moest ik dus wat op verzinnen en ben als eerst gaan kijken naar een nieuwe website. Mijn ouder website was veel te oud en dit zag je ook duidelijk terug. Als je bijvoorbeeld via je mobiel naar mijn website ging, ging dit niet lekker en was het lastig om te reserveren of contact te zoeken. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die mij hierbij kon helpen, en ik kwam bij Doelbewust online marketing uit.

Website laten maken door Doelbewust

Na een aantal positieve telefoontjes en gesprekken, heb ik besloten dat Doelbewust mijn website mocht maken. Ik had een aantal eisen zoals online reserveren en een mooie slider met foto’s van mijn restaurant en personeel. Dit is allemaal verwerkt en ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe website. Ik krijg ook meer reactie hierop, wat uiteindelijk de bedoeling was!

Gerelateerde artikelen

Laat uw hoogwaardige website opvallen door middel van online marketing!

Wat je moet weten bij een webwinkel starten

Webdesign Barneveld gezocht