Wannagive
Image default
Webdesign

Webdesign Barneveld gezocht

Afgelopen maand ben ik gaan zoeken naar een SiteTeGo webdesign Barneveld. Ik was daar naar opzoek gegaan omdat ik graag voor mijn eigen, nieuw geopende winkel, een website wilde laten maken. Niet te duur, maar kwalitatief wel goed. Ik heb sinds kort een eigen pand in Barneveld en wil er nu een website voor hebben. Ik heb een bierspeciaalzaak. ik verkoop daar speciale soorten bier. Vooral Belgische, maar ook lokale Nederlandse biertjes. Ik wil graag een website zodat ik vindbaar ben, ook wil ik hulp met een Social Media campagne. Ik wil een Facebook pagina maken, ik weet wel hoe dit moet, maar weet niet wat voor berichten ik daar op moet plaatsen. Daarom ben ik gaan zoeken op webdesign Barneveld om een goedkope website te laten maken.

Webdesign Barneveld gevonden

Ik ben dus opzoek gegaan naar webdesign Barneveld die voor mij een website kan maken die er heel uniek uitziet en die heel goed onthouden wordt. Zodat mensen het herkennen en er terug komen. Ik wil mensen uitnodigen zodat ze op de website terecht komen. Ik wil dat mensen naar de website gaan om te lezen over de speciale bieren en er dan zo geïnteresseerd in raken dat ze naar de winkel komen om ze te kopen. Ik ben in de buurt al aan het flyeren en in de winkel is het super druk. Het loopt dagelijks storm. Het was echt een gat in de markt voor Barneveld. Nu ben ik dus gaan zoeken naar webdesign Barneveld en ik kwam uit bij SiteToGo. Die was het beste nadat ik alles vergeleken had. SiteToGo maakt voor €450,- een website voor je. Er zitten wel wat eisen aan, maar die zijn voor mij te herzien. Ik heb ze benaderd en heb ze na wat mail contact en na telefonisch contact opdracht gegeven mijn website te gaan maken. Het is inmiddels enkele weken later en de website is al klaar en word vanmiddag nog online gezet. Ik zie er nu al naar uit om de positieve reacties te horen over de website, want die ziet er super uit!