Wannagive
Image default
Telefonie

Zelf online een telefoon hoesje ontwerpen

Het zelf ontwerpen van een hoesje voor je telefoon is in de webshop van Xpressing zeer eenvoudig. Je hoeft maar drie simpele stappen te doorlopen. Als eerste kies je het model van je hoesje. Je kijkt naar het merk en het type van de telefoon en vervolgens bepaal je het soort hoesje dat je wilt kopen. Je hebt de keuze uit diverse soorten, zoals een soft- en hard-case, een crossbody-case en een wallet-case. Een crossbody-case is bijzonder omdat bij dit soort hoesje een koord aan het hoesje vast zit, zodat je je telefoon kunt dragen als een schoudertas of om je nek. In een wallet-case heb je naast alleen je telefoon ook plaats voor diverse pasjes als je pinpas en je rijbewijs of identiteitskaart.

Maak je eigen ontwerp

Heb je het juiste hoesje gekozen? Dan is het tijd voor het zelf ontwerpen van het hoesje voor je telefoon. Je kiest de foto, de tekst of het design dat je wilt zien op je hoesje. Je kunt hierbij zo creatief zijn als je zelf wilt. Als je tevreden bent, plaats je je ontwerp in je winkelmandje en betaal je hem. Je ontvangt je bestelling vervolgens binnen vijf werkdagen. De medewerkers van dit bedrijf helpen je graag als je twijfels hebt over het resultaat van je hoesje. Door hun ervaring weten zij wat wel en niet mooi staat als print op een hoesje.

Kies uit hoesjes voor diverse producten

Naast dat je zelf een hoesje voor een telefoon kunt ontwerpen bij Xpressing, vind je hier ook diverse hoesjes voor andere apparaten. Zo ontwerp je op deze website ook een hoesje voor diverse soorten iPads of AirPods. Je kunt hier zelfs een laptop sleeve bestellen. Bekijk het uitgebreide assortiment van dit bedrijf online als je wilt weten hoe groot de sleeves voor je laptop zijn. Ook zie je hier voor de merken Apple, Samsung en Huawei snel voor welke type telefoons je hier een hoesje vindt. Heb je vragen? Neem dan contact met dit bedrijf op via de contactgegevens op hun website.