Wannagive
Image default
Tweewielers

Vespa Primavera Touring accessoires

De Vespa Primavera is na lange tijd weer opgenomen in de lijn Vespa scooters. Dit is een prachtig model die de herkenbare klassieke look combineert met de beste technologie van nu. Als je deze scooter bezit wil je vast weten welke Vespa Primavera accessoires er zoal te koop zijn. Via de webshop kun je honderden prachtige accessoires vinden om de Primavera te onderhouden en verder uit te breiden. Lees snel verder en doe inspiratie op om jouw scooter helemaal uniek te maken.

 

Vespa Primavera Touring accessoires

Je bent waarschijnlijk wel bekend met de Primavera Touring uitvoering. Dit sportieve model heeft enkele sierbeugels die de standaard versie niet heeft. Dat hoeft geen probleem te zijn, in de webshop kun je sierbeugels en een bagagerek bestellen voor de Vespa Primavera. Zo maak je van een normale Primavera en Touring uitvoering.

 

Sierbeugels doen ook dienst als valbeugels. Mocht je een uitglijder maken, of in een ongeval terecht komen zullen deze beugels jou en de overkapping van de scooter beter beschermen dan zonder deze beugels.

 

Vespa Primavera Windscherm accessoires

Zowel in de zomer als in de winter behoren windschermen voor scooters tot de meest populaire accessoires. In de zomer houdt een windscherm ongedierte tegen, in de winter koude wind. En in de herfst uiteraard regen. De luchtweerstand wordt daarbij wel iets groter. Dit is ook één van de Vespa Primavera Touring accessoires die standaard bij dit model geleverd wordt. Als je dat lage model windscherm net iets te laag vindt zou je kunnen kiezen voor een hoger model.

 

Populaire Vespa Primavera accessoires

Dit is de top 3 accessoires die populair zijn bij veel scooters, en zeker ook bij de Vespa Primavera:

 

  1. Zijspiegels: Deze spiegels steken uit en zijn daarmee gevoelig voor schade. Gelukkig kun je ze eenvoudig los bijbestellen.
  2. Lampen: Zowel de kappen als de lampjes willen nog wel eens stuk gaan, door slijtage maar helaas vaker door een kleine botsing met een paaltje dat in de weg staat.
  3. Kettingslot: Het stuurslot is al een uitstekende Vespa Primavera accessoire, een kettingslot zorgt dat niemand jouw scooter mee zal nemen. Let op het ART keurmerk voor een optimale bescherming.
https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/vespa/primavera/

Gerelateerde artikelen

Vespa S Sport

scooter kopen

Bekijk het aanbod van Hondensteps.nl hier