Wannagive
Image default
Gezondheid

Wat zijn de voordelen van nicotine zakjes?

Het gebruik van nicotine-zakjes (nicotine pouches in het engels) wordt steeds populairder en dat komt voornamelijk omdat het gebruik hiervan gepaard gaat met een aantal fijne voordelen. Eén van deze voordelen is natuurlijk dat je geen schadelijke stoffen binnenkrijgt, die je met het roken van een sigaret wel inademt. Welke andere voordelen er nog meer zijn bij het gebruik van nicotine zakjes, lees je in dit artikel.

Het assortiment is erg groot

Het assortiment nicotinepouches, ook wel snus genoemd, is erg groot, maar wordt ook nog steeds uitgebreid. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zowel op het gebied van intensiteit als smaak. Je kan zelf kiezen hoeveel nicotine je in de zakjes wilt hebben, dus ook wanneer jij met weinig nicotine al tevreden bent kun je hier zeker terecht.

Wat betreft de smaken is er echt ontzettend veel keus, ongeacht of je voor een frisse, fruitige of vernieuwende smaak wilt gaan. Ben je op zoek naar nicotine zakjes met een frisse smaak, dan kom je al snel uit op mint, eventueel in combinatie met eucalyptus. Zelfs van de mint smaken zijn verschillende versies te vinden, van een licht sterke smaak tot een ontzettend sterke.

Voor de fruitige smaken kun je alle kanten op gaan. smaken als sinaasappel, appel en aardbei of framboos zijn misschien wat te standaard voor je, maar wat denk je van watermeloen? Ook zijn er merken te vinden die verschillende smaken met elkaar hebben gecombineerd, voor een meer unieke beleving.

En dan zijn er ook nog meer unieke, vernieuwende smaken die je niet vaak tegenkomt. Wat denk je bijvoorbeeld van Pina Colada? Normaal gesproken drink je dat, het liefst op een strand met 35 graden en de zee aan je voeten, maar dankzij de nicotine zakjes hoef je hem enkel in je mond te stoppen en je ogen dicht te doen om daarvan te kunnen genieten!

Nicotine zakjes zijn klein

Een ander groot voordeel is dat nicotine zakjes erg klein zijn. Dit slim formaat is zo kleun, dat hij precies goed tussen je bovenlip en tandvlees past zonder dat je daar last van hebt. Dit nieuwe formaat zorgt dus voor een beter comfort, waardoor je het vaker wilt gaan gebruiken. Want zeg nou zelf, als de pouches uit zouden steken zit dat veel minder comfortabel waardoor je hem ook minder snel opnieuw zou kopen.

Het is een alternatief voor sigaretten

Misschien wel het grootste voordeel, zeker als je graag wilt stoppen met het roken van sigaretten. Door de nicotine zakjes te gebruiken is het namelijk niet meer nodig sigaretten te kopen. Tevens is dit een goede manier om je nicotineverslaving te minderen of zelfs helemaal van die verslaving af te komen. Doordat je zelf het nicotinegehalte kunt bepalen kun je op die manier afbouwen. Er zijn ook pouches verkrijgbaar met alleen een smaakje en dus geen nicotine, dus wanneer je de nicotine hebt afgebouwd kun je daarop overstappen. Je gebruikt de pouches dan enkel nog voor de smaak, zonder dat daar nicotine bij komt kijken.

 

https://pouches.eu/collections/nicotinepouches