Wannagive
Image default
Verbouwen

Voor bijzondere vloeren gaat u naar deze vloerenzaak in Brabant

Gaat u verhuizen of verbouwen en bent u toe aan een nieuwe vloer? Bij Vloerenspecialist Tilburg heeft u keuze uit een uitgebreid aanbod aan pvc-vloeren, gietvloeren, tapijten en tegels. Naast dat u voorbeelden van hun vloeren online kunt bekijken, is het mogelijk om langs te gaan in hun showroom in Brabant. Hier bekijkt u het gehele assortiment én u vraagt eenvoudig om meer informatie bij hun medewerkers. Zij leggen u ook alles uit over de voordelen van bepaalde vloeren en ze geven gericht advies als u uw situatie aan hen uitlegt. De showroom is geopend tussen 9.00 uur en 17.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag kunt u langskomen tussen 9.00 uur en 15.00 uur.

Pvc-vloeren voor uw huis of kantoor

Als u een nieuwe vloer zoekt voor uw woonkamer, badkamer of kantoorruimte, vindt u bij deze vloerenzaak in Brabant zeker geschikte vloeren. Pvc-vloeren zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een pvc-vloer met een houtlook als u graag een warme sfeer in uw ruimte creëert. Houdt u meer van een industriële woonstijl? Dan is een pvc-vloer met betonlook meer iets voor u. Ook heeft u de keuze uit verschillende bevestigingssystemen. Voor de badkamer is bijvoorbeeld klik-pvc passend. Daarnaast zijn er nog andere voordelen verbonden aan een pvc-vloer. Zo is deze soort vloer onderhoudsarm, geluiddempend en slijtvast.

Vraag om hulp

De medewerkers van Vloerenspecialist Tilburg helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. U vindt hier de mooiste vloeren van Brabant, die bovendien van topkwaliteit zijn. Zowel voor het bekleden van uw wand of het leggen van een nieuwe vloer kunt u hier terecht. U kunt bij dit bedrijf zelfs vakkundige monteurs inhuren die uw oude vloer verwijderen en uw nieuwe vloer voor u plaatsen. Vraag met behulp van de contactgegevens op hun website om meer informatie hierover.