Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Vind een keramisch aanrechtblad van dit gerenommeerde merk, dat perfect bij jouw keuken past

Ben je op zoek naar een keramisch aanrechtblad voor jouw keuken? Het maakt niet uit of je een compleet nieuwe keuken wilt plaatsen, of je oude keuken juist een flinke opknapper wilt geven: bij Kemie uit Helmond vind je zonder twijfel een passend werkblad. Met een keramisch aanrechtblad zit je altijd goed. Dit materiaal is eenvoudig te reinigen en bovendien zeer goed bestand tegen krassen en vlekken. Dat is wel zo handig als je graag in de keuken staat! In het ruime assortiment van dit Brabantse bedrijf vind je altijd een keramisch aanrechtblad in een kleur en afwerking die bij jouw keuken past. Het maakt daarbij niet uit of je houdt van een moderne keuken, of juist van een meer landelijke en traditionele stijl.

Ga je toch liever voor een aanrechtblad van composiet? Ook daarvoor kun je bij dit bedrijf terecht

Bekijk ook het assortiment van Kemie wanneer je op zoek bent naar een aanrechtblad van composiet. Dit materiaal is zeer sterk en dicht van structuur, waardoor vocht niet in het blad trekt. Wanneer je het werkblad eens per jaar impregneert, maak je het extra dicht. Ook dit materiaal is goed bestand tegen krassen én tegen hitte. Je kunt een hete pan dus gerust even op het aanrechtblad van composiet zetten. Wanneer je de uitgebreide mogelijkheden qua kleuren en afwerkingen in het echt wilt bekijken, bezoek je een van de dealers van Kemie. De dealers zijn door het hele land gevestigd, en ook in België en Duitsland. Bekijk de afbeeldingen op de website van dit Brabantse merk en vind een dealer bij jou in de buurt.

Breng een bezoek aan een dealer en bekijk de bladen in het echt

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een keramisch aanrechtblad of een aanrechtblad van composiet? Wanneer je de kleuren in je eigen keuken wilt zien, kun je kleurstalen bestellen via de website van dit bedrijf. Heb je de kleur gevonden die je wilt hebben? Bekijk het dealeroverzicht op de website van Kemie en plan je bezoek aan een van de vele dealers. Wanneer je vragen hebt, bel je gerust naar dit bedrijf. Zij voorzien je graag van advies!