Wannagive
Image default
Gezondheid

Melasma op het voorhoofd verminderen

Misschien had je tot voorheen nog nooit van melasma gehoord. Melasma wordt ook wel zwangerschapsmasker genoemd.

Nu denk je als man misschien, ow dat heeft geen betrekking op mij. Helaas hebben alle mannen het dan mis. Melasma kan namelijk ook bij mannen voorkomen. Laten we eerst eens kijken wat melasma precies is. 

Wat is melasma eigenlijk?

Melasma is een ophoping van pigment, wat hoofdzakelijk ontstaat door teveel blootstelling aan de zon. Ook kan het ontstaan door hormonale schommelingen en of het gebruik van de pil of antibiotica.

Melasma is een aandoening die langdurig kan aanblijven. Mede daarom kan je uiterlijk er vrezelijk door worden verpest.


Melasma behandel je het beste met Skinlight

Hoe ziet melasma eruit?

Melasma is zoals al aangegeven een ophoping pigment. Het is echter niet slechts een pigmentvlek maar kan een grotere oppervlak hebben, waardoor het een donkere vlek op de huid vormt. In het geval van een blanke huid is het over het algemeen bruin en bij een getinte tot donkere huidskleur kan het tegen zwart worden.

Behandeling om melasma op het voorhoofd te verminderen:

De behandeling tegen melasma op het gezicht is qua uitvoering vrij simpel, echter vergt het wel doorzettingsvermogen en geduld alvorens je mooie resultaten boekt.

Je moet als eerste een natuurlijke skin whitening creme aanschaffen. Deze creme smeer je 2 maal daags op de melasma. Daarover heen smeer je ook nog een stevige SPF creme met hoge factor. denk toch wel factor spf 30 of spf 50.

Blijf deze routine van 2 maal daags smeren herhalen voor zeker 4-8 weken en je gaat langzaam mooie resultaten boeken.

Skinlight is de whitening creme zeer geschikt voor de behandeling van melasma mede omdat de creme op natuurlijk basis is gemaakt en PH neutraal. Je kunt de creme bestellen via de officiele webshop of gewoon lekker makkelijk via bol.com

https://www.facebook.com/skinlight.nl