Wannagive
Image default
Tweewielers

Vespa S Sport

Na ruim zestig jaar ontwikkeling was de Vespa S Sprint een sportief model scooter dat een geheel eigen plekje heeft ingenomen in de lange rij modellen van Vespa. De liefhebbers waren ongerust toen de Vespa S Sport uit het assortiment zou gaan maar die angst bleek ongegrond; Dit model werd opgevolgd door de Vespa Sprint en de Vespa Sprint Sport. Zo worden er nog steeds twee sportieve modellen verkocht naast de Vespa Primavera modellen met een meer klassieke look.

 

Vespa S Sport is nog beter geworden

Er zijn in de loop der jaren veel modellen Vespa scooters op de markt gekomen, daar was vaak een splitsing waar te nemen van de bekende retro look en sportievere modellen. Het mag duidelijk zijn dat de Vespa S Sport behoort tot de sportieve modellen, de opvolger Sprint zet deze trend voort. Eigenlijk is de Vespa Sprint al een scooter model uit de jaren zeventig die weer terug is van weggeweest. Waar de Vespa S Sport al een voorbeeld was van kwaliteit weet de Vespa Sprint Sport de kwaliteit van de constructie naar een nog hoger niveau te tillen.

 

Sportief rijden met de Vespa S Sport

In het dagelijkse en drukke stadsverkeer is het heerlijk om rond te rijden met een scooter als de Vespa S Sport. De wielen zijn klein, de scooter is vrij licht in vergelijking met de kracht van de motor waardoor de scooter lekker pittig optrekt en tegelijkertijd heel wendbaar is. Bij de opvolger, de Vespa Sprint Sport zijn de beste eigenschappen van de Vespa S Sport behouden en is de kwaliteit nog verder verbeterd. Daarnaast heeft het uiterlijk ook een lichte update gekregen. Blijkbaar hebben ze bij Vespa gezien dat de Vespa S Sport al een fantastische scooter was, en met de introductie van de Vespa Sprint Sport hebben ze dat model nog iets verder weten te perfectioneren.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/