Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Velux vliegenraam nog voor de lente

Wie een schuin dak heeft, weet dat de zomers warm kunnen worden in die ruimte. Dan zet je het liefst je raam open. Het nadeel is dan natuurlijk dat er insecten binnen kunnen komen.

Met name muggen. Dan komt een Velux vliegenraam van pas. Een Velux vliegenraam houdt insecten buiten terwijl je raam open staat. Je kunt natuurlijk ook als het nog geen hartje zomer is je raam open willen doen zonder last te hebben van muggen en andere beestjes.

Kan mijn raam nog open?

Je Velux vliegenraam wordt bevestigd op de muur aan de binnenkant van je huis. Je dakvenster kan daardoor nog steeds gewoon open. Wel moet je eerst je raam openen en daarna het vliegenraam sluiten. Je weet in ieder geval zeker dat alle insecten buiten blijven met een Velux vliegenraam.

En je kunt dus gewoon je raam open laten. Zo geniet je van frisse lucht of verkoeling, zonder last te hebben van insecten. Met name muggen wil je waarschijnlijk buiten houden, zeker als het warmer wordt.

Wees er op tijd bij

Daarom is het handig om op tijd je Velux vliegenraam te bestellen en (laten) monteren. Zodra het dan iets warmer begint te worden, kun jij gerust je Velux ramen openen zonder beestjes binnen te laten. Doe dat dus nog voordat de lente begint. Zo ben je er zeker op tijd bij.

Bovendien zullen meer mensen zich bedenken dat ze een Velux vliegenraam willen tegen de tijd dat het warmer wordt en er meer muggen komen. Wees die drukte dus voor.

https://www.dakvensterstore.be