Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Uiterst voordelig houten ramen bestellen

Toen mijn houten ramen en deuren een half jaar geleden aan vervanging toe waren, begon voor mij een helse zoektocht. Ik ben namelijk helemaal niet thuis in die materie en het aanbod was enorm. Gelukkig botste ik na een tijdje op een vriend, die met het advies gaf om voor mijn ramen en deuren eens een kijkje te nemen op de site van Raamwinkel.be. Ik heb niet verder gezocht!

Bij raamwinkel.be kan je tegen wel heel voordelige prijzen ramen en deuren bestellen. Ook aluminium en pvc zijn trouwens mogelijk. Het aanbod is ruim, maar wordt netjes opgedeeld zodat je nooit het gevoel hebt van naar een speld in een hooiberg te zoeken. De prijzen voor de houten ramen en deuren vond, waren merkelijk lager dan bij collega’s. Blijkbaar heeft raamwinkel.be enkel een showroom, maar geen winkels. Dat scheelt natuurlijk aardig in de personeelskost. Verder leveren ze in principe ook aan de doe-het-zelver. Dit wil zeggen dat je met je vernieuwing direct aan de slag kan. Nu ben ik een handige jongen en waren er heel wat instructievideo’s online te vinden, dus dat was geen enkel probleem.

 

Kwalitatieve ramen en deuren

Wat me onmiddellijk geruststelde was dat ze bij raamwinkel.be ook bewust kiezen voor kwaliteit. De prijzen mogen dan scherp zijn, ze werken enkel met de beste merken. Daar geven ze bovendien een stevige garantie op (15 jaar) zodat je eigenlijk bijzonder weinig risico loopt door je houten ramen en deuren online te bestellen.

Ben je overigens geen handige Harry, dan kan je mits wat meer te betalen de vaklui van raamwinkel.be inschakelen. In principe moet je je ramen en deuren aan het magazijn gaan afhalen, maar ook hier zijn ze flexibel in. Voor een kleine meerprijs worden je producten op de werf of voor je ‘oude’ deur afgeleverd.

 

Vlot bereikbaar

Omdat er een showroom is en je zonder probleem naar raamwinkel.be kan bellen, had ik een comfortabel gevoel. Ramen en deuren online kopen blijft toch wel een beetje raar. Het feit dat al heel wat andere klanten hun ramen en deuren er gekocht hadden en er niets negatiefs op het internet viel te lezen, deed me toch besluiten er mijn bestelling hier te plaatsen.

 

https://www.raamwinkel.be/nl/houten-ramen