Wannagive
Image default
Entertainment

Trends voor mannen in 2021

De mannentrends veranderen meestal niet veel van jaar tot jaar, maar er is altijd wel iets cools om inspiratie op te doen, een nieuwe manier om je te kleden, daarom hebben we dit artikel gemaakt! Ontdek de stijlen, stukken en accessoires die in de mode zijn, en vind inspiratie en referenties over hoe je deze belangrijke trends die in 2022 sterk zullen blijven, kunt toepassen. In deze blog bespreken we de trends voor mannen in 2021. Wil je hierna verder lezen? Neem dan eens een kijkje op deze website waar je alles vindt omtrent mannen.

Techwear – Technologische kleding

De trend van technologische kleding kwam langzaam op met stukken die technologie en functionaliteit toevoegden. Utilities presenteert zich als speciale stoffen, comfortable en ademend, met thermische bescherming en waterdicht, bijvoorbeeld. Deze beweging heeft zich echter ontwikkeld tot een bijna onweerstaanbare trend voor mannen. Dit komt omdat deze stijl futuristische effecten met zich meebrengt.

Met technologie of niet, een groot kenmerk van deze stukken is het nut, dus ze komen met veel zakken en uitgebreide compartimenten. De stijlen zijn vaak monochromatisch en dit kledingmodel geeft de voorkeur aan neutrale kleuren, vooral de donkere. Een “sub-trend” van deze stijl zijn reflecterende details. Technologische kleding is niet alleen functioneel, maar ook zeer comfortable. In feite is techwear een grote trend in 2021 en zou het in 2022 moeten groeien.

Schoudertas

In de trend van de utilitaire mode hebben we de schoudertas, een stuk dat nu al een lieveling is van de meest stijlvolle beroemdheden en streetwear-fans.

De schoudertas is de transversale mannelijke tas. Deze stijl kwam pretentieloos met de fanny packs die op een andere manier werden gebruikt: ze verlieten het middel en begonnen op de schouder te worden gebruikt. Sindsdien zijn er nieuwe modellen verschenen.

Dit mannelijke accessoire past heel goed bij streetwear en beantwoordt aan de trend die we hierboven vermeldden, namelijk techwear. De schoudertassen zijn meestal te vinden in neutrale en donkere kleuren, maar de gekleurde exemplaren kunnen een speciale toets geven aan de look.

Geometrische prints

Het is niet van vandaag dat de prenten deel uitmaken van mannelijke producties. De laatste tijd hebben veel mannen het vooroordeel terzijde geschoven en geïnvesteerd in gedifferentieerde stukken. Er zijn bijvoorbeeld mensen die graag gestreepte, geruite en zelfs gebloemde outfits dragen. Zo verrast de herenmode 2021 met een ongelooflijke trend: het gebruik van geometrische vormen.

In de komende maanden kunnen we in de etalages een reeks kledingstukken zien met cirkels, rechthoeken, vierkanten en driehoeken. Vermeldenswaard is dat deze versies kunnen verschillen in kleur en ontwerp, en het is aan je om de versie te kiezen die het best bij jouw profiel past.

De meer discrete opties – dat wil zeggen, met kleine ontwerpen en sobere tinten – zijn uitstekend voor degenen die hun look willen updaten. Als je nu een opvallende outfit zoekt voor een leuk programma, zijn de alternatieven met grote illustraties het meest geschikt. T-shirts, shorts en zelfs jasjes kunnen deze trend gebruiken.

Tie-dye

Sinds vorig jaar is het al bekend dat deze vorm van verven op volle toeren is gaan draaien, vooral toen men zich sociaal begon af te zonderen.

De reden? De tie-dye is een techniek die door iedereen thuis kan worden uitgevoerd. Volg gewoon de tutorials op YouTube en Pinterest. Maar als je wilt, kunt je ook kleding met dit concept kopen in de modernste winkels in de branche.

Hoe dan ook, mannen kunnen van de trend profiteren en investeren in broeken die dit voorstel dragen, waarbij de versies in jeans en keperstof het meest worden aanbevolen. Voor de winter zijn er ook sweatshirt sets. Ze zijn comfortabel en zien er geweldig uit in combinatie met casual sportschoenen of laarzen.

Sportschoenen

In 2021 zijn de mensen de voorkeur gaan geven aan comfortabele, eenvoudige en veelzijdige kleding. Met andere woorden, zij zijn afgestapt van het idee dat alleen een pak en een stropdas een passende look kunnen garanderen. Het was op dat moment dat sportschoenen meer ruimte kregen op de modemarkt.

Meestal zijn deze artikelen gemaakt van leer en hebben ze neutrale tinten zoals wit, zwart, bruin en blauw. Deze trend zal zich zeker voortzetten in 2022. Voor het perfecte effect combineer je sportschoenen met jeans of twill shorts en korte blouses. Afhankelijk van de gelegenheid kunnen casual sportschoenen nog steeds gedragen worden bij een verfijnde outfit, zoals een blazer. Onmogelijk te missen!

Met dit artikel zijn wij er zeker van dat je goede trends in de herenmode 2021 zult kunnen vinden om jouw look te vernieuwen.

Vond je het leuk om dit artikel te lezen en wil je je verder verdiepen in het thema, neem dan even de tijd om de website van Mannestyle te volgen. Daar vind je stylingtips en fashion nieuws voor elke man!

https://mannenstyle.nl/

Gerelateerde artikelen

Uitgaan in Rotterdam

Eenmalig meespelen bij de loterij

Wil jij echt goed worden in pokeren?