Wannagive
Image default
Entertainment

Dit theatercollectief biedt bijzondere tenten en meer aan in de verhuur

Voor de verhuur van bijzondere tenten moet u bij Theatercollectief de Muzen zijn. Zij hebben prachtige Marokkaanse, Viking- en riddertenten die bij hen kunt huren. Geeft u binnen kort een feest of heeft u nog één of meerdere tenten nodig voor een evenement dat u organiseert? Het theatercollectief helpt u graag verder.

Hoe gaat de verhuur van bijzondere tenten in zijn werking?

Op het moment dat u de hulp inschakelt van Theatercollectief de Muzen, voorziet u uzelf van een totaaloplossing. Zij komen namelijk de riddertenten of andere tenten die u bij hen huurt zelf opzetten. Hierdoor verzekeren zij u dat de tenten goed opgebouwd zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over het opbouwen. Dit scheelt veel tijd in de organisatie van uw evenement of feest. Daarnaast heeft u de keuze om de tenten te voorzien van meubels, verlichting, tapijten en andere accessoires die volledig bij het thema passen. De bijzondere, van katoen gemaakte tenten zijn in verschillende maten in de verhuur beschikbaar. Op de website van het theatercollectief vindt u de informatie die u nodig heeft over de riddertenten. Wilt u uw dag helemaal compleet maken? Huur dan direct de acteurs en actrices in van een van de theatergroepen. Zij kunnen door middel van de juiste kledij helemaal op gaan in het thema en onderdeel zijn van de levende geschiedenis die u wilt representeren. Hierbij vertellen zij verhalen die bij die tijd passen of geven een voorstelling. Hiermee vermaakt u gegarandeerd uw publiek.

Dit maakt het theatercollectief uniek

Theatercollectief de Muzen bestaat uit drie verschillende theatergroepen. Zij inspireren ieder voor zich hun publiek op hun eigen manier. De Muzen maakt bijvoorbeeld gebruik van levensgrote poppen die interactief mee doen in het verhaal, terwijl Poppetti gebruikmaakt van marionetten. Theater de Bolle Kater zorgt ervoor dat het bezoeken van een theater erg makkelijk is, door straattheater uit te voeren. U merkt dus wel dat het collectief van alle markten thuis is. Meer over hen vindt u op hun website.

https://www.muzen.nl/verhuur/tentverhuur/