Wannagive
Image default
Cadeau

St Dupont aansteker

Als u op zoek bent naar een apparaat dat zowel snij- als verlichtings functies vervult in een enkel draagbaar pakket, zou u veel slechter kunnen doen dan Xikar’s Ultra Combo. Met een ultradun ontwerp is de snijder slechts iets dikker dan een creditcard, terwijl de aansteker slank en smal is.

Beide klemmen dankzij hun magnetische constructie aan elkaar en klinknagels op de snijder passen mooi in de schroefgaten van de aansteker. Dit voorkomt dat beide gaan schuiven voor een veilige grip. U kunt ze echter onafhankelijk gebruiken als u ervoor kiest, omdat ze op zichzelf niet misstaan.

De Ultra’s cutter en een zeer scherpe dubbele guillotine met gegraveerde afmetingen aan de zijkant. Met dit handige detail kunt u elke sigaren ring maat van 24 tot 56 meten. De snijder kan echter zelfs de dop van een 70RG-sigaar verwijderen.

Ondertussen is de aansteker van penworld.nl stevig gebouwd met een volledig metalen constructie. De zaklamp met enkele jet is intens en nauwkeurig, waardoor het zelfs bij de sterkste wind gemakkelijk wordt aangestoken. We vinden het geweldig hoe deze beide zo goed samengaan en de Ultra is een ideale metgezel voor als je onderweg bent.

ST Dupont addicted
Van alle premium merken vertegenwoordigt ST Dupont enkele van de meest iconische luxe aanstekers. Dat gezegd hebbende, heeft Dupont onlangs een betaalbare dupont aansteker aan zijn repertoire toegevoegd, wat veel liefhebbers verraste toen het nieuws bekend werd.
Het dankt zijn naam aan het grote gat waarin je een meegeleverde sleutelhanger kunt lussen. We zijn begonnen de onze aan het einde van een Albert-ketting te bevestigen als we een vest dragen!

ST Dupont Hooked Sigarenaansteker op zakhorloge Albert Chain
Voor het eerst verkrijgbaar in Europa, duurde het even voordat ze de vijver over waren. Ze zijn echter eindelijk hier en het testen waard! Een van onze redacteuren die in Frankrijk woont, had het geluk er een te pakken voordat ze buiten zijn eigen land werden vrijgelaten.
Na enkele maanden gebruik vertelde hij ons dat hij presteert als een dure Dupont, maar zonder het prijskaartje. Desalniettemin is er een compromis omdat het is gemaakt van plastic in tegenstelling tot metaal zoals de premium-modellen.

Dat gezegd hebbende, ze zijn de prijs zeker waard dankzij een betrouwbare en nauwkeurige vlam.