Wannagive
Image default
Cadeau

Een bedrukt tegeltje is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid

Ben jij op zoek naar een ideaal cadeau voor elke gelegenheid die je ook nog eens volledig naar wens kunt personaliseren? Denk er dan eens aan om zelf een bedrukt tegeltje te ontwerpen en deze cadeau te geven. Hieronder meer informatie over hoe je zelf een bedrukt tegeltje kunt ontwerpen en waarom dit het ideale cadeau is voor elke gelegenheid.

Waarom een bedrukt tegeltje?

Een bedrukt tegeltje is een leuk cadeau om weg te geven, omdat je het volledig naar wens kunt personaliseren. Wil je dit geven aan je beste vriendin die jarig is? Of aan vrienden die net ouders zijn geworden van een baby? Of liever aan je opa en oma als blijvende herinnering aan hun 50-jarige trouwdag? De mogelijkheden zijn eindeloos en het zelf ontwerpen van een bedrukt tegeltje is eenvoudig online te realiseren via diverse websites. 

Hoe maak je een bedrukt tegeltje?

Je kunt eenvoudig online zelf een bedrukt tegeltje ontwerpen. Via bepaalde online softwaremodules kun je stap voor stap een tegeltje geheel naar eigen voorkeur en wensen ontwerpen. Heb je weinig tijd of ben je niet in een creatieve bui? Kies dan voor een bestaand ontwerp en voeg hier zelf je eigen inbreng aan toe. Denk aan het ontwerpen van een jubileumtegeltje, een huwelijkstegel, een tegeltje als kraamcadeau of een geboortekaartje in de vorm van een bedrukt tegeltje. Wil je wel graag zelf een bedrukt tegeltje geheel ontwerpen, dan kun je dat stap voor stap via de software doen. Denk hierbij aan het kiezen van een kader, kleur, tekst, foto of andere inhoud om jouw tegeltje te personaliseren. Foto tegeltjes zijn erg in trek, zeker in combinatie met een mooi gedicht, spreuk of quote voor een dierbare. 

Laatste stap

Heb je het tegeltje ontworpen en ben je tevreden over je ontwerp? Controleer het ontwerp dan voor de laatste keer nogmaals en laat het tegeltje dan bedrukken en versturen naar het adres dat jij online opgeeft. Wil je de reactie van de ontvanger van het bedrukte tegeltje graag zien? Laat het tegeltje dan naar jezelf versturen en ga het cadeau persoonlijk langsbrengen.